A székbe sem fért el már hatalmas túlsúlya miatt: 76 kilót fogyott a 32 éves Maddie
Maddie súlyának közel felét adta le.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 32 éves amerikai nő, Maddie Spahr már gyerekkorától kezdve a gyorséttermek rabjává vált, és ötéves kora óta súlytöbblettel küzdött. Iskolás korában az osztályban kiközösítették, de akkor sem lett könnyebb az élete, miután felnőtté vált. A ruhaüzletben az eladók általában ügyet sem vetettek rá, mivel látták, hogy 150 kilósan egyik ruhába sem fog beleférni, valamint az is rosszul esett számára, amikor az idegenek megjegyzést tettek arra, hogy sokkal szebb lenne, ha lefogyna.

Maddie érezte, hogy változtatnia kell az életén, de az evés iránti szenvedélye nagyobb volt az elhatározásánál. Egészen 2016. októberéig, amikor részt vett a kedvenc csapata baseballmeccsén. Mivel parkolóhelyet csak másfél kilométerre talált, teljesen kimerült, mire elérte gyalog a stadiont. De miután megtalálta a helyét, rájött, hogy a székbe sem fér el hatalmas túlsúlya miatt. Ekkor döntötte el, hogy változtat az életén, és már másnap foglalt időpontot a bariátriai sebészetre.

Több mint 70 kilótól szabadult meg

Maddie 2017 júniusában gyomorszűkítő műtéten esett át, majd teljes életmódváltásba kezdett, így 76 kilótól, azaz a súlyának közel felétől sikerült megszabadulnia.

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük