Több mint 180 kilót fogyott együtt a házaspár: tartható módszerüknek köszönhetik az eredményt
Ketten együtt 370 kilót nyomtak.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tanulmányok kimutatták, hogy sokkal sikeresebb a fogyókúra, ha a párok közösen vágnak bele: egy célért küzdenek, együtt veszik fel a harcot a pluszkilókkal szemben, a nehéz pillanatokban pedig egymásból merítenek erőt. 

Így volt ez Lexi Reeddel és férjével, Dannyvel is, akik túlsúlyosan ismerkedtek meg egymással: míg a fiatal nő 220 kilót nyomott, addig párja is jócskán 150 kiló felett volt. Történetük 2016-ban vette kezdetét, együtt három év alatt közel 200 kilótól szabadultak meg.

 Napi 6000 kalória

Amerikában rengetegen fogyasztanak állandóan gyorséttermi ételeket, ez alól Lexi és Danny sem volt kivétel. Az otthoni főzés helyett rendszerint ott reggeliztek és ebédeltek, vacsorára pedig gyakran pizzát rendeltek, így napi szinten ketten együtt 6000 kalóriát fogyasztottak. 

Lexi a Women's Health magazinnak adott interjújában elárulta, mi vezetett oda, hogy elhatározzák magukat, és életmódváltásba kezdjenek.

- Megelégeltem, hogy 220 kilót nyom alattam a mérleg, és persze úgy gondoltam, az egészségemre is vigyáznom kell. 2016-ban a férjemmel, Dannyvel ezért úgy döntöttünk, megváltoztatjuk addigi életünket, és egészségesen fogunk élni. Nem volt személyi edzőnk, sem dietetikus által összeírt menünk, sem gyomorszűkítő műtétünk, csak egymásból merítettük az erőt - nyilatkozta.

A fiatal házaspár annak érdekében, hogy elérje célját, egyik barátjuk harmincnapos kihívásán vett részt: ennyi időn keresztül kellett mellőzniük a gyorséttermi ételeket és magukra főzniük. Az alkoholt és a szénsavas üdítőket kiiktatták arra az időre az életükből, és heti öt napot edzettek.

- Megtanultunk egészséges alapanyagokkal főzni, kalóriát számolni és elliptikus trénerrel edzeni. Ideális volt ez a mozgásforma számunkra, mert nem terhelte meg az ízületeinket. 12 hónap után sikerült a súlyunk felét leadni - mondja Lexi, aki a különleges és nehéz utazásra rajongókat is szerzett maguknak: Instagram-oldalát ma már több mint egymillióan követik.

A házaspár elárulta, ma már sokkal kevesebb szénhidrátot eszik, több zöldséget, gyümölcsöt, fehérjében és egészséges zsírokban gazdag ételeket fogyaszt. A rendszeres mozgás a mai napig az életük része, edzőteremben edzenek.

Lexi ma már 73 kiló, és bőreltávolító műtétre vár. Párja körülbelül negyven kilótól szabadult meg.

60 kilót fogyott a menyasszony, miután megkérték a kezét

Mary Jane mindig is tudta, hogy nem akar kövér menyasszony lenni, ezért amikor párja, Alex megkérte a kezét, azonnal komoly fogyókúrába kezdett.

Borító-és ajánlóképek: Instagram/fatgirlfedup

Ezt is szeretjük