Úgy kipattintotta magát, mint egy 20 éves: a 63 éves szupernagyi az Instagramon is népszerű
Lesley Maxwell évtizedeket letagadhat korából.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lesley Maxwell nem olyan, mint a legtöbb nagymama. A 63 éves nő 48 évesen lett személyi edző, és 49 évesen nyerte első versenyét, azóta több mint 30 éremmel büszkélkedhet. A mai napig online órákat tart, nem meglepő, hogy az Instagramon is nagy népszerűségnek örvend.

A háromszoros nagyit mindig is érdekelte az egészséges életmód és a mozgás, így ahogy idősödött, elhatározta, megtalálja a módját annak, hogy fiatalabbnak nézzen ki, mint amennyi valójában.

Évtizedeket is letagadhat a korából

Nem túlzás azt állítani, hogy Maxwell egy évtizedet is letagadhat korából, tónusos, kidolgozott testét a húszévesek is megirigyelhetik.

Titka abban rejlik, hogy a finomított és félkész ételeket kiiktatta az étrendjéből, valamint heti ötször egy órán keresztül saját testsúlyos, erőnléti, súlyzós és nyújtó gyakorlatokat végez - írja a The Sun.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kerüld a finomított és félkész ételeket, helyette friss és minőségi alapanyagokat válassz, az étrendedben kapjanak helyet a magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök, a lassú felszívódású szénhidrátok és fehérjék. A feszesebb, tónusosabb test elérése érdekében iktass be legalább heti háromszor súlyzós edzéseket - javasolja a szupernagyi, aki a mai napig tart online órákat, nem csoda, hogy közel 40 ezer követővel rendelkezik Instagram-oldalán.

"Sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok"

A korábban sminkesként dolgozó asszony úgy érzi, ma már sokkal boldogabb és magabiztosabb, mint fiatal korában. 

- A versenyeken keresztül és az edzőteremben rengeteg barátot szereztem, és az sem titok, hogy mindig a fiatalabb férfiakat vonzottam, az exférjem és közöttem is 13 év volt a korkülönbség az én javamra. Ma már sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok, mint fiatalabb koromban. A versenyeken nyert érmeim is annak bizonyítékai, hogy a helyemen vagyok, és megtaláltam azt a hivatást, amit szívvel-lélekkel tudok végezni - mondja.

A 63 éves nő gyakran szerepel együtt fitneszedző unokájával is, simán azt hihetnénk, hogy az édesanyja, nem pedig a nagymamája a fiatal lánynak.

Nyugdíjba ment a férfi, és kipattintotta magát - Fotók!

Miután négy gyermeke kirepült a családi fészekből, és hatvanévesen nyugdíjba vonult, eldöntötte, hogy új hobbi után néz. Egy év alatt olyan izmokat növesztett, hogy mostani külsejét a fiatalok is megirigyelhetik.

Borító- és ajánlóképek: Instagram/lesleymaxwell.fitness

Ezt is szeretjük