4 karcsúsító tavaszi divattipp, amelyek 70 kiló fölött is hihetetlenül hatásosak
A mindig csinos Zoltán Erika is ezek mentén öltözködik! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A teltkarcsúság is lehet észveszejtően csinos és nőies, csak tudnod kell azokat a fortélyokat, amelyekkel a legelőnyösebben tudsz megjelenni. Mindig figyelj oda az összképre, ez alapszabály! Az ápolt frizura, szép, szolid smink, a természetes színeidet hangsúlyozó kiegészítők és az egymással harmonizáló cipő és táska már alapból csodákat tesz, ráadásul nemcsak a megjelenéseddel, hanem a közérzeteddel is.

De ezen felül van még jó néhány trükk, amit ügyesen használva fokozhatod a pozitív benyomást.

1. A jó közérzet elsődleges

Teljesen mindegy, hogy mennyire karcsúsít egy ruha, ha csak beleszuszakolod magad, és nem tudsz benne kényelmesen mozogni, vagy a stílusát nem érzed igazán magadénak, esetleg az anyaga kellemetlenül irritálja a bőrödet, nem tudsz majd benne természetesen viselkedni. A rossz közérzet pedig hamar meg fog látszódni rajtad.

Ezért fontos, hogy mindig természetes, kellemes tapintású anyagból készült ruhát válassz, aminek lágy esése nem akadályoz a mozgásban és a napi teendők kényelmes ellátásában.

2. Kötözött sonka vagy mackómama? Egyik sem!

Az sem jó, ha túl szűk ruhát választasz, de az sem, ha egy hatalmas lebernyegben próbálsz elrejtőzni. A szűk cuccokban csak feszengeni fogsz, míg a nagy poncsók, bő kardigánok még nagyobbnak mutatnak majd. Az az optimális, ha bátran és objektíven megvizsgálod az alakod, és megnézed, hogy melyik az a terület, amelyet kicsit rejtegetnél, és melyek az előnyös tulajdonságaid.

A legjobb, ha enyhén bővülő, de azért a test vonalát lazán követő darabokat választasz. Emellett pedig ha el tudod fogadni önmagadat, a környezeted is megteszi majd ezt. Koncentrálj tehát az erősségeidre, amiket te magad is szépnek látsz, és azokat hangsúlyozd!

3. Divat kritikus szemmel

Az aktuális trendeket természetesen te is nyugodtan követheted, de mindig ügyelj arra, hogy a saját testalkatodnak megfelelő elemeket válassz belőlük. Az idei divatszínek: piros, sárga, neonpink. A tengerészcsíkos ruhák a legtöbb nő számára vonzóak, és neked sem kell lemondanod róluk, nem szükséges mindig talpig feketében vagy sötétkékben járnod, mondván, hogy az slankít.

Csak arra figyelj, hogy melyik testrészedre hívod fel az élénk színekkel a figyelmet. Például ha széles a csípőd, akkor ne egy meggypiros szoknyácskát válassz, azonban egy felsőn vagy sálon már nyugodtan felveheted te is ezt a színt.

Ugyanez vonatkozik a mintás ruhákra is. Nem kell csak és kizárólag egyszínű ruhákban járnod, de itt is ügyelni kell a fókuszpontra, illetve arra, hogy jó érezd magad az adott darabban.

Léna fehérnemű- és divatáruüzlet

Van egy üzlet Budapesten, ahol nemcsak kiváló minőségű, széles méretválasztékú melltartókat, fehérneműket, kombinékat, de kiválasztásukban hozzáértő segítséget is kapsz az üzlet munkatársaitól.

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-18 óra, szombaton 9-12 óra
Telefonszám: +36 1 320 3395

4. A fehérnemű kiválasztása

A jó melltartó és fehérnemű megválasztása nélkülözhetetlen, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mi van a ruha alatt. A jól megválasztott melltartó tartja, és szép formát kölcsönöz a mellednek. Ha szereted a pamutfelsőket, akkor a csipkés melltartók mellé szerezz be egy sima felületűt is, amely nem üt át a topjaidon.

Az egyberuhák és szoknyák viseléséhez pedig próbáld ki az alakjavító fehérneműket, amelyek gondoskodnak arról, hogy szépen végigfusson a ruha az alakodon.

Ezt is szeretjük