A 8 legjobb zsírégető tea, ami segíti a fogyást: felpörgetik az anyagcserét, és egészségesek
Egyes teafajták, növényi forrázatok zsírégető hatással bírnak, jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, és az egészséget is támogatják - mutatjuk, melyek ezek.

GettyImages-844724794
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban a teaivásnak nincs olyan mélyen gyökeredző hagyománya, mint Japánban vagy Kínában, ahol pompás teaszertartásokat rendeznek. Ettől függetlenül Magyarországon is már ezerféle tea és szárított gyógynövény érhető el a boltokban, amikből remek, egészséget támogató, fogyást elősegítő elegyek készíthetőek.

A teák antioxidáns-források, képesek felgyorsítani az anyagcsere-folyamatokat, étvágycsökkentő hatásúak, mi több, némely fajták még a zsírsejteket is elpusztítják.

Zsírégető teák

Egy tíz évet átölelő vizsgálatban tajvani kutatók 1100 ember egészségi állapotát követték nyomon. Észrevették, hogy azok a résztvevők, akik napi szinten fogyasztottak teát, közel 20%-kal kisebb testzsírszázalékkal rendelkeztek, mint akik egyáltalán nem ittak. Még a teakúrát megelőzően érdemes átnézni, melyek azok a növényi forrázatok, amik hatóanyagaiknak hála ténylegesen egészségmegőrző, zsírégető hatással bírnak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük