10 gyakorlat, amitől pár hét alatt formásak lesznek a combok: a külső és a belső részt is megdolgoztatják
Az erős, formás combizmok nemcsak jól néznek ki, hanem a mindennapok során rutinból végzett testmozgásokat is megkönnyítik.

GettyImages-1363074972
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lábgyakorlatok során a combizmokat, mind a külső mind pedig a belső részüket átmozgatod, miközben a farizmok is dolgoznak, így a popsi és a combok egyszerre erősödnek meg.

Az izomgyarapodással járó edzések előnyei, hogy gyorsítják az anyagcserét és a kalóriaégetést is úgy, hogy közben elnyújtják a teltségérzetet - érdemes is heti rendszerességgel, 2-3 alkalommal beiktatni őket.

A leghatásosabb comberősítő gyakorlatok

A combizmok erősítése az egészségmegőrzés szempontjából is fontos, hiszen a négyfejű combizom felel a térd stabilitásáért, nélkülözhetetlen szerepet tölt be a járásban. Ahogy erősödik, úgy válnak ruganyosabbá a léptek, könnyebb lesz lépcsőzni, és megelőzhetőek vele térdsérülések is. A gyakorlatok előtt azonban mindenképpen érdemes alaposan bemelegíteni, és a végén sem szabad megfeledkezni a nyújtásról sem, és a látványos eredmény érdekében elengedhetetlen a megfelelő, kiegyensúlyozott étrend.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük