Kézen áll, és heti hatszor ezd a 73 éves szupernagyi - Elképesztő, mit művel az edzőteremben

Lauren Bruzzone 68 évesen lett a Crossfit szerelmese.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lauren Bruzzone fiatalokat megszégyenítően edz: ha kell, kézen áll, több tízkilós tárcsákat emel, vagy súllyal a hátán plankol - mindezt heti hatszor teszi.

A 73 éves nyugalmazott matematikaprofesszor hetente több alkalommal dolgozik együtt Wesley James személyi edzővel, ezzel bizonyítva, hogy az életkor valóban csak szám, a lényeg a kitartáson múlik, és azon hogy az ember néha kilépjen a saját komfortzónájából.

A titok nyitja

A stamfordi szupernagyi minden reggel 6 órakor, húzódzkodással és súlyzózással indítja edzéseit, amelynek legnehezebb része nem az, amikor 40 kilós tárcsákat emel.

lauren-2
Fotó: Lauren Bruzzone / SWNS / Northfoto

- Ahhoz, hogy valaki idős korában is formában maradjon, nem kell mást tennie, csak át kell esni az első öt perc nehézségein. Nem egyszerű elkezdeni az edzést, de aztán rájössz, hogy valójában nagyon is élvezed - fogalmazott Lauren, aki 67 évesen lett a Crossfit szerelmese.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

A Crossfit a funkcionális edzés alapjaira épülő fitnesz irányzat, ami súlyemelést, erőemelést, gimnasztikát és állóképességi gyakorlatokat foglal magában, így az edzések nagyon sokszínűek, változatosak és intenzívek.

lauren-3
Fotó: Lauren Bruzzone / SWNS / Northfoto

A Crossfit egyszerre fejleszti a koordinációs képességet, az állóképességet és az erőnlétet, amely a mindennapokban is feltölti az embert energiával.

Lauren edzője gyakran oszt meg fotókat és videókat vendégéről, akinek segít a megfelelő bemelegítésben és a gyakorlatok szabályos elvégzésében.

- Hetven év felett a jelét sem mutatja a fáradtságnak, kimerültségnek. Sosem panaszkodik, mindig készen áll, és szereti azt, amit csinál. Számára nincs már lehetetlen - mondta a 32 éves személyi edző utalva arra, hogy Bruzzone 2017-ben még egy Crossfit-versenyen is részt vett.

lauen-bruzzone
Fotó: Lauren Bruzzone / SWNS / Northfoto

Kardio- vagy erősítő edzés? Ez formálja szebben az alakot

Ugyanakkor nem mindegy, melyik típusú mozgásformára esik az ember választása, hiszen attól függően, melyik edzés mellett teszi le a voksát, nagyon más lesz a végeredmény.

Borító-és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük