Abbahagyta az ivást, több mint 40 kilót fogyott: így evett és mozgott a nő, hogy sikerüljön

A fiatal nő több mint 40 kilót fogyott attól, hogy letette az alkoholt és megváltoztatta az életmódját.

alkohol nélkül
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lauren Bridgland már 14 éves korától kezdve depresszióban szenvedett, lelki fájdalmainak enyhítésére pedig az érzelmi evés rabjává vált. 

Ahogy teltek az évek, úgy szaladtak fel rá a pluszkilók, mígnem néhány évvel később már 123 kilót mutatott alatta a mérleg. Ekkorra már teljesen elvesztette az önbizalmát.

Lauren Bridgland fogyástörténete

Végül arra jutott, hogy segítségre van szüksége ahhoz, hogy mentálisan felkészítse magát életmódjának a megváltoztatására. Szerette volna, ha sikerül feltárni a kóros kapcsolatát az ételekkel, hogy kordában tudja tartani magát. Végül a hipnoterápiát próbálta ki, elmondása szerint egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt sokan elképzelik, megváltoztathatja az ember gondolkodásmódját, hozzáállását. Ahogy lelkileg kezdett jobban lenni, úgy változtatta meg egészségtelen szokásait is, letette az alkoholt, és összesen 41 kilót fogyott. Inspiráló története azoknak szól, akik hasonló cipőben járnak, mint egykor ő.

(Képek forrása: Profimedia.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük