A 9 leghatékonyabb otthoni gyakorlat, ami lapítja a hasat: pár hét alatt meglátszik az eredménye
Az otthon is elvégezhető edzéssel néhány hét alatt laposabb lehet bárkinek a hasa, nagyon hatékonyak ezek a gyakorlatok.

GettyImages-1318893565
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lapos, tónusos has érdekében amellett, hogy érdemes odafigyelni a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozásra, edzéseket is lehet végezni.

A hastájéki zsírégetést leghatékonyabban rendszeres, heti 2-3-szor beiktatott intenzív testmozgással, rostban, lassú felszívódású szénhidrátokban, esszenciális zsírokban és fehérjékben bővelkedő étrenddel lehet beindítani.

Lapos hasra edzés otthon

A hasizmokat, legyen szó az egyenes, a haránthasizmokról vagy a belső és külső ferde hasizmokról, otthoni tornagyakorlatokkal is alaposan meg lehet dolgoztatni. Az izomtömeg növekedése pedig beindítja a zsírégetést, aminek több nappal az edzés után is érezhető a hatása, ezt hívják utóégetésnek. Bármilyen testmozgásról is legyen szó, az elejéről nem hiányozhat a bemelegítés, ahogy a végén a lenyújtásról sem szabad megfeledkezni a sérülések elkerülése végett. Az alábbiakban olyan hatékony gyakorlatokat mutatunk, amikkel látványosan laposabbá válhat a hastájék, erőnléttől függően lehet növelni vagy csökkenteni a darabszámot belőlük vagy a gyakorlat idejét.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük