Napi 1 evőkanál, és felgyorsul a fogyás! Heti 1 kiló mínusz a folyékony zsírfalóval
A számos pozitív hatás közül csak az egyik lesz a fogyás!

- A sikkes letisztult szabású ruha sohasem kevés, ilyen nőies tud lenni: 3 inspiráló, gyönyörű fazon hírességektől »
- A szezon legnőiesebb cipői, amiket a francia nők irtó sikkesen viselnek: csinos kis fazonok árakkal »
- Ezzel egészítsd ki az edzést, ha keskenyebb karokat, tónusosabb vállakat szeretnél nyárra: 7 súlyzós gyakorlat otthonra »

- Végleg törlődhet a Gmail-fiókod összes levele, ha ezt csinálod: több milliárd ember érintett
- Gyerekként a Barátok közt Berényi Danija volt: ennyit változott 24 év alatt Váradi Zsolt
- Orosz Barbara ilyen gyönyörű menyasszony volt: férjével először szerepelt címlapon
- Ki volt Az arany ember szerelme? 10 kérdés az iskolai kötelező olvasmányokból
- Jelentős szigorítás várhat az autósokra: sokan elveszíthetik miatta a jogosítványukat
A kókuszolajat nem véletlenül emlegeti a sajtó folyékony zsírfalóként, ugyanis a növényi zsiradék hatását számos pozitív tapasztalat támasztja alá. Nézd meg, hogyan támogathatod hatékony módon a kókuszból kinyert olaj segítségével a diétád!
A legfontosabb különbség a kókuszolaj és más növényi olajok között, hogy ennek a zsírsavai csak közepes hosszúságú láncokat alkotnak - MTC -, míg a többi olajé hosszúakat. Az ilyen láncok azonnal energiát biztosítanak a szervezet számára, nem raktározódnak el zsírpárnák formájában.
A kókuszolaj hatásai
A kókuszolaj közepesen hosszú zsírsavláncai felpörgetik az anyagcserét és gyorsítják az emésztést, ami kulcsfontosságú a kalóriák hatékony elégetése során.
A kókuszolaj emellett növeli a teljesítőképességet, így az edzéseken is jobban fogod bírni a hajtást, sőt, az olaj fogyasztása a pajzsmirigy-alulműködésben szenvedők számára is előnyös, ezáltal tehát az elhízás egy szervi oka ellen is tehetsz.
Hogyan használd a fogyáshoz?
A fogyókúra során nagyon fontos, hogy a csökkentett kalóriamennyiséget ne a vitaminbevitel kárára érd el.
A zsírok teljes elhagyása azonban meggátolja a zsírban oldódó A-, E- és D-vitaminok felszívódását, így vitaminhiányos állapotot idéz elő. Éppen ezért a diéta során sem hanyagolhatod el a zsírbevitelt, noha a hagyományos napraforgó- és olívaolajat érdemes kókuszra cserélni.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
A boltokban is megtalálható kókuszolaj jó helyettesítője lehet ezeknek a különböző ételekben, íze ugyanis nem feltűnő. A szobahőmérsékleten dermedt állapotban lévő zsírt akár kenyérre kenve is fogyaszthatod, vagy kipróbálhatod hússütéshez, salátákon, tésztákban vagy bármilyen más formában.
Leginkább csirkemellel vagy sovány vörös húsokkal érdemes párosítani az ételekben felhasznált kókuszolajat, ezzel ugyanis könnyen emészthető, mégis laktató ebédet készíthetsz.
A fogyás során - fokozatosan hozzászoktatva a szervezetedet - akár magában is fogyaszthatod a kókuszolajat, orvosságként alkalmazva. Ilyenkor étkezések előtt egy-egy először teás-, majd evőkanálnyi olajat vegyél be - segít elütni az étvágyadat, és gondoskodik arról, hogy gyorsan megemészd az elfogyasztott ételt.
Szintén lényeges kiemelni, hogy a kókuszolaj önmagában nem csodaszer, amennyiben azonban egy hatékony diéta részévé teszed, fantasztikus eredményt érhetsz el vele. Ez hetente plusz leadott kilókkal és számos egészségügyi előnnyel jár.
Érdekes!
A kókuszolaj fogyasztó hatását állítólag anekdotába illő módon sikerült felfedezni az 1940-es években Amerikában, amikor néhány gazda a sertések hizlalását kókuszolajjal akarta felgyorsítani.
A tulajdonosok legnagyobb meglepetésére a malacok ahelyett, hogy gömbölyödni kezdtek volna, hamarosan fogyásnak indultak. Így derült ki, hogy a kókuszolaj nem a hizlaló zsiradékok egyike.
OLVASD EL EZT IS!
- kenyér
- kövérség
Ezt teszi napi 2 szelet fehér kenyér a testsúlyoddal

- spárga
- antioxidáns