Kiiktatta a cukrot, 80 kilót fogyott Lisa: harmadik gyermeke születése után döntött az egészség mellett
Lisa Fantocone 160 kilóról 80-ra fogyott.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Fantocone 160 kilót nyomott, a túlsúly pedig egészségére is rányomta a bélyeget: ízületi fájdalmai voltak, refluxszal és állandó fáradtsággal küzdött, de még ekkor sem gondolta, hogy változtatnia kellene az életén. 

Harmadik gyermekének első születésnapját ünnepelték, amikor belehasított a felismerés, hogy a rengeteg sütemény, torta és édesség nem csak akkor van náluk terítéken, ha valamilyen különleges napot ünnepelnek, hanem szinte már mindennapossá vált ezek fogyasztása. Ekkor döntött úgy, hogy a családja és a saját egészsége érdekében változtatásokra lesz szükség - írja az everydayhealht.com.

Lemondott a hozzáadott cukorról, egészséges lett

A 41 éves amerikai nő első körben a hozzáadott cukroktól szabadult meg, amelyek olyan finomított és félkész termékekben fordulnak elő, mint például a majonézben, ketchupban, előrecsomagolt gabonapelyhekben vagy spagettiszószokban.

- A cukor az egyik legaddiktívabb étel, amit beviszel a szervezetedbe. Az ember észreveszi, hogy egyre többet és többet kíván belőle, így fel kellett építenem magamban egyfajta tudatosságot a cukorfogyasztást illetően, és keményen tartanom kellett magam ahhoz, hogy ne csábuljak el - nyilatkozta.

Fantocone elkezdte olvasni a termékek összetevőinek címkéjét, figyelt az élelmiszerekben levő cukormennyiségre, és olyan ételeket fogyasztott, amelyek segítettek elkerülni a cukor iránti sóvárgását. A cukormentes diéta meghozta a várva várt sikert, 160 kilóról 80-ra fogyott. 

Borító- és ajánlóképek: Instagram/lisafantocone

Ezt is szeretjük