10 hatékony és egyszerű keringésélénkítő mozdulat: egész nap pörgetik a zsírégetést
Az anyagcserén és a keringésen keresztül hatnak, így leolvasztják a zsírpárnákat.

nyujtas
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valahányszor szóba kerül az egészséges keringés, legtöbben először valószínűleg sokkal inkább az infarktus és más betegségek megelőzésére gondolnak, mintsem az ideális testsúly elérése. Pedig a kettő nagyon is összefügg.

Elvégre a keringés felelős azért, hogy a vér oxigént szállíthasson a szervezet legtávolabbi szegleteibe is, és kiüríthesse a méreganyagokat. Ha ez a rendszer lelassul, az egyrészt az ujjak és lábujjak érzéketlenségéhez vezethet, de enyhébb esetben vízvisszatartás, puffadás és energiahiány is jelentkezhet, melyek megnehezítik a fogyást.

Keringésjavító otthoni edzés

A keringés legkönnyebben tornával élénkíthető fel, hiszen ettől gyorsabban ver a szív, na és persze az izmok munkája is hajtja a véráramlást. Ettől felpörög az anyagcsere, gyorsul a kiválasztás, az emésztés, akárcsak a többi kalóriaégető folyamat. Így rövid időn belül sokat javul a közérzet, sőt mi több, ily módon a zsírégetés is hatékonyan felpörgethető.

Indítsd a napod a következő mozdulatsorral, ha szeretnéd kihozni magadból a maximumot! Ha pedig napközben lecsökkenne az energiaszinted, válassz egy számodra szimpatikus mozdulatot, végezd egy percig, ezáltal javíthatod a keringésed. 

Képek forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük