Az evésbe menekült, majd 60 kilót fogyott, hogy egészséges legyen: Kellie minden szempontból új életet kezdett
Fogyása miatt Kellie házassága is tönkrement.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 34 éves Kellie Wilson évek óta küzd ízületi gyulladással. A fiatal nőnél 2014-ben diagnosztizálták az úgynevezett szisztémás lupus erythematosust, a test több szervét érintő autoimmun betegséget. A gyulladás Kellie-nél két fontos szervet vett célba, a vesét és a szívet. 

A betegségnek olyan általános tünetei vannak, mint a láz, krónikus fáradtság és hol gyengébb, hol erősebb fájdalomérzet. Kellie utóbbitól szenvedett, a betegség pedig gyakorlatilag ágyhoz kötötte őt. Depresszióval küzdött, ami miatt az ételekhez fordult, esténkén fagyit és süteményt majszolt a tévé előtt, így súlya egyre kontrollálhatatlanabb lett.

120 kilót hízott, és fekvőbeteg lett

Hatalmas súlya és ízületi betegsége miatt már az ágyból sem bírt felkelni, és az is nehézséget okozott számára, hogy néhány lépést tegyen. 32 éves férje, Mike lett a gondviselője. Kellie tudta, hogy betegsége miatt nem tud mozogni, így drasztikus beavatkozásnak vetette alá magát, és sikerült a súlya felét leadnia. 2007-ben megismert férje azonban küzdött a kapcsolatuk változásával, és végül fogyása után elvált tőle. Ismerd meg Kellie történetét!

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük