Kemény, de hatékony: 10 gyakorlat a személyi edzőtől, ami tökéletes vállat és karokat farag

Ezekkel a gyakorlatokkal könnyen formálhatod a puha, lógó felkart és formátlan vállakat.

8
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbben az úszógumijuktól és a fenekükön vagy a combjukon levő feleslegtől szeretnének megszabadulni, az álomalak eléréséhez nem maradhatnak el a vállakat és karokat erősítő gyakorlatok sem.

Még nem késő, ha feszes, tónusos karokat szeretnél nyárra, viszont keményen és kitartóan kell végrehajtanod az alábbi remek kis gyakorlatsort, ami segít majd a céljaid elérésében.

Karizomgyakorlatok a személyi edzőtől

Vágó Evelin személyi edző, sportrehabilitációs tréner szerint a karizomgyakorlatok végrehajtása közben nagy figyelmet kell fordítani a könyök és a csukló helyzetére, valamint arra, hogy a lapockákat hogyan tartod, meg tudod-e magad egyenesen és stabilan tartani a gyakorlat végrehajtásakor.

A személyi edző szerint, ha azt veszed észre, hogy a súlyzós gyakorlat közben nem vagy képes megtartani magad, azaz elfordulsz, vagy törzsből kompenzálsz, akkor először csak súly nélkül dolgozz, és gyakorolj a tükör előtt.

A formás vállak esztétikai szempontból sem elhanyagolandók. Mutatjuk, melyek azok a gyakorlatok, amelyeket otthon is könnyedén kivitelezhetsz. Ha nincs súlyzód, egy másfél literes vizes palackot is használhatsz!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük