Tónusos kart, formás vállakat ad az otthoni gyakorlatsor: csak egy ásványvizes palack kell hozzá

Egy jó fogású ásványvizes gyakorlattal könnyen formálhatod a karizmodat akár otthon is.

edzoterem-viz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tónusos, formás kar elérése nem csak álom, és nem kell hozzá sem súlyzó, sem hosszú, az edzőteremben töltött órák. Elég hozzá egy jó fogással rendelkező vizes palack, és kezdődhet az edzés.

A legtöbb súlyzókra készített gyakorlat esetében a súly helyettesíthető egy másfél literes ásványvizes palackkal is. Ebben az eszközben csak az a trükkös, hogy érdemes minél jobban teletölteni, az ide-oda mozduló víz ugyanis folyamatosan változtathatja a súly eloszlását. Ezenkívül, ha úgy döntesz, hogy vizes palackot választasz súlyzónak, érdemes magas ismétlésszámot tartani, hiszen a súly viszonylag kicsi - így lehet a legszebb, tónusos karokat elérni, de megtöltheted homokkal is, akkor nehezebb lesz.

Karizom edzés vizes palackkal

Az alábbi nyolc gyakorlat egy teljes sort alkot, mely a kar összes izmát megdolgoztatja. A gyakorlatsor 2-5-ször megismételhető az ideális eredmény elérése érdekében. Az ismétlések száma az edzettségi szintedtől függ. 

A képek forrása: Getty Images

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük