Így egyél többet kevesebb kalóriából: ugyanolyan finom marad, csak nem hizlal
Extra hatékony kalóriaspórolási trükköket mutatunk.

teszta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy diéta elején sokaknak gondot jelenthet, hogy az adagok összemennek, hiszen kevesebb kalóriabevitellel törvényszerűen kevesebb étel jár, nem igaz? Nem, egyáltalán nem.

A módszer titka, hogy az alacsony energiasűrűségű alapanyagok helyett magas energiasűrűségű, vagyis olyan alapanyagokat kell választani, melyekben a fajsúlyukhoz képest kevés a kalória. Ezek az ételek általában a magas víz- és rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök. Azonban a technika nem írható le annyival, hogy egyél a hamburger helyett salátát, ennél sokkal kisebb módosításokról van szó, melyek mégis rengeteget változtatnak végül az ételek kalóriatartalmán, míg az ízükön semmit sem rontanak.

Több étel, kevesebb kalória

Az alábbi kalóriaspóroló trükkök segítségével úgy ehet lényegesen többet az ember, hogy közben csökkenti a kalóriabevitelt. Ezeket a tippeket azok is alkalmazhatják, akik csak kicsit szeretnének lecsippenteni a súlyukból, vagy lassan kezdenék az életmódváltást.

A cover kép forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük