Hogy néz ki egy női test 57 kg fogyás után? A fiatal anyuka megmutatta
A férje öngyilkossága után kezdett fogyókúrába az akkor mindössze harmincéves, kétgyerekes anyuka.

justine-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justine McCabe harmincévesen, 2015 februárjában veszítette el aférjét, aki öngyilkos lett. A gyászfolyamatban nagy szerepet kapott nála az evés, gyakran úgy tudta csak enyhíteni a fájdalmát, ha mindent megevett, amit otthon talált.

Végül az életmódváltás mellett döntött, ami a gyászból is segített neki felépülni. A fiatal nő most egyedül neveli két gyermekét, és igyekszik másoknak is megmutatni, hogy az életet élni kell tovább.

Justine története

Justine úgy próbált megbirkózni férje elvesztésével, hogy falt. Az érzelmi evés a legtöbbször úgynevezett lavinaevésbe csapott át, amikor semmilyen mennyiség nem volt elég az ételből. Egy-egy ilyen epizód után persze szörnyen érezte magát, bűntudat gyötörte, hogy ezt teszi a testével, de a túlevés újra és újra megismétlődött, amíg el nem érte a 140 kilót.

Ekkor döntött úgy, hogy nem mehet így tovább, hogy élni akar, hiszen két gyönyörű gyereket kell még egyedül felnevelnie. Ezt a döntést minden egyes nap újra és újra meg kellett hoznia, hogy ki tudjon tartani az elhatározása mellett.

Eleinte, a gyásszal viaskodva az is rengeteg erőt követelt a nőtől, hogy valóban élje a saját életét, és mindennap kikeljen az ágyból. Szinte automatikusan végezte a napi feladatait, úgy érezte, lélekben nincs is ott.

Apró változtatásokkal kezdte. Eljárt edzeni. Igyekezett egészségesebb ételeket építeni az étrendjébe. Míg korábban gofrival és juharsziruppal kezdte a reggelt, mára tojásfehérjéből és avokádóból álló egészséges fogással indítja a napot. A pizzás ebédet is felváltotta a csirkét, quinoát és spárgát tartalmazó fogás, ahogyan vacsorára is mindig csirkés ételt eszik.

Az étel adagokat is csökkentette. Korábban elképesztő mennyiségeket tudott megenni, ráadásul állandóan nassolt. Az étkezések között feldolgozott élelmiszerekkel - zacskós chipsszel, csokival - tömte magát. Ezeket mára teljesen elhagyta.

Azt mondja, a fogyás titka, hogy az embernek hinnie kell magában. Hinnie kell abban, hogy sikerülhet. Hinnie kell abban, hogy elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa az életét. És hogy túl fog jutni a nehézségeken. Azt mondja, ő az élő bizonyíték rá, hogy ez valóban lehetséges.

Justine azóta nemcsak Instagram-oldalán igyekszik bátorítani a fogyni vágyókat és a gyásszal küzdőket, hanem saját könyvet is írt a témában, amelyet a honlapján reklámoz

Ilyen az arc 50 kiló fogyás után

Egy nagy fogyás nemcsak a testet alakítja át teljesen, hanem az arcot is. Képeken mutatjuk, hogy változik meg az ember fizimiskája a jelentős mértékű fogyás után.

Ezt is szeretjük