Nagy túlsúlynál ez a legjobb zsírégető edzés: 8 izometrikus gyakorlat, ami kíméli az ízületeket

Ha kedvet kaptál az edzéshez, és nagy túlsúllyal bírsz, próbáld ki az alábbi izometrikus gyakorlatokat!

GettyImages-1238291569
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az izometrikus gyakorlatok olyan, hosszan kitartott, statikus pózok, melyek során az izmok a mozdulatlanságot megőrizve a maximális megfeszülésre koncentrálnak. Idetartozik a nagy népszerűségnek örvendő plank, de a hídállás vagy a mérlegállás is.

Az izometrikus gyakorlatok tökéletes megoldást nyújtanak azok számára, akik nagy túlsúllyal küzdenek, és szeretnének megszabadulni tőle, mivel a gyakorlatok többsége nem igényel nagy fizikai igénybevételt, nem terheli az ízületeket, sem pedig a keringést.

8 izometrikus gyakorlat, amit nagy túlsúllyal is végezhetsz

Az izometrikus gyakorlatok során az ember főleg olyan izmokat dolgoztat, melyek támasztják a testet, támogatják az ízületek munkáját és feszesítenek. Az alábbi gyakorlatokat tartsd ki 30 másodpercig, pár hét elteltével emeld az időt 60 másodpercre, és érezd, ahogy dogoznak a hátizmok, a hasizom, a végtagok izmai és a fenékizom. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük