20 perces intenzív edzés hasra, amihez csak egy szék kell: gyönyörű izomzatot formál, ha rendszeresen végzed
Kapcsold be a tévét, vagy tegyél be egy pörgős számot, és már kezdheted is az edzést.

GettyImages-77284347
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos tényező közrejátszhat a hasi zsír kialakulásában, ami azért veszélyes, mivel a zsírréteg a szervek között raktározódik, és gyulladásokat idéz elő. A hasi háj megléte olyan betegségek kockázatát növeli, mint a 2-es típusú diabétesz, a szív- és érrendszeri, valamint koszorúér-betegségek, de a zsírpárnák a rák, a stroke és az infarktus kialakulását is előidézhetik, így érdemes minél hamarabb megszabadulni tőlük.

Bár a látványos fogyáshoz mindenekelőtt az étrenden kell változtatni, az eredmény még hatékonyabb lesz, ha azt erősítő gyakorlatokkal is kiegészíted. Az alábbi 20 perces gyakorlatsort otthon is könnyedén kivitelezheted, és csupán egy székre lesz szükséged. 

Intenzív edzés hasra, amihez csak egy szék kell

Mivel helyi zsírégetés nem létezik, azaz nem lehet csak a hasi párnákat célba venni. Ahhoz, hogy az úszógumi fokozatosan eltűnjön, valamint a hasi kockák is minél hamarabb látszódjanak, a kívánt alak elérése érdekében több izomcsoportot, valamint a törzs izomzatát is meg kell erősíteni.  

Kapcsold be a tévét, vagy tegyél be egy pörgős számot, és már kezdheted is az edzést. Heti háromszor végezd az alábbi gyakorlatot két sorozatban. A bemelegítésről és a nyújtásról se feledkezz meg, ahogy edzés előtt és között a megfelelő folyadékpótlásról sem.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük