Íme, a legerősebb konyhai zsírégetők
Néhány hétköznapi fűszernövény és tea a diétában is segít.

Dia

 	Chili 	A csípős fűszernövény pikáns aromájának köszönheti zsírégető hatását is, hiszen fő hatóanyaga, a kapszaicin megakadályozza, hogy zsírsejtjeid mérete tovább növekedjen. A chili véred zsírtartalmát is csökkenti, élénkíti az anyagcserét, és a lerakódott salakanyagoktól is megszabadít. 	Kapcsolódó cikk: 	A 4 legolcsóbb zsírégető »

Chili

A csípős fűszernövény pikáns aromájának köszönheti zsírégető hatását is, hiszen fő hatóanyaga, a kapszaicin megakadályozza, hogy zsírsejtjeid mérete tovább növekedjen. A chili véred zsírtartalmát is csökkenti, élénkíti az anyagcserét, és a lerakódott salakanyagoktól is megszabadít.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legolcsóbb zsírégető »

Dia

 	Citrom 	A citrom magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően nem csak immunrendszeredet erősíti, de a zsírpárnák lebontását is segíti. Rostokban sem szűkölködik, így felgyorsítja az anyagcseréd, miközben megtisztulsz a felesleges méreganyagoktól, amelyek a szervezetedben felhalmozódtak. 	Kapcsolódó cikk: 	Filléres, sárga zsírgyilkos »

Citrom

A citrom magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően nem csak immunrendszeredet erősíti, de a zsírpárnák lebontását is segíti. Rostokban sem szűkölködik, így felgyorsítja az anyagcseréd, miközben megtisztulsz a felesleges méreganyagoktól, amelyek a szervezetedben felhalmozódtak.

Kapcsolódó cikk:
Filléres, sárga zsírgyilkos »

Dia

 	Csalán 	A csalán talán a legerősebb vértisztító növényünk, ezért tisztítókúrák, böjtök, fogyókúrák hatékony és kedvelt gyógynövénye. Felgyorsítja a felhalmozódott méreganyagok kiürülését a szervezetből, tisztítja a vesét, és erősíti az immunrendszert. 	Kapcsolódó cikk: 	Zsírégető, rákmegelőző diéta »

Csalán

A csalán talán a legerősebb vértisztító növényünk, ezért tisztítókúrák, böjtök, fogyókúrák hatékony és kedvelt gyógynövénye. Felgyorsítja a felhalmozódott méreganyagok kiürülését a szervezetből, tisztítja a vesét, és erősíti az immunrendszert.

Kapcsolódó cikk:
Zsírégető, rákmegelőző diéta »

Dia

 	Fokhagyma 	A fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól és zsíroktól, elősegíti a kiválasztó folyamatokat, gyorsítja az emésztést, valamint megszünteti az emésztőszervek esetleges gyulladásait. 	Kapcsolódó cikk: 	Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Fokhagyma

A fokhagyma segít megszabadulni a szervezetben lerakódott méreganyagoktól és zsíroktól, elősegíti a kiválasztó folyamatokat, gyorsítja az emésztést, valamint megszünteti az emésztőszervek esetleges gyulladásait.

Kapcsolódó cikk:
Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Dia

 	Zöld tea 	A benne lévő antioxidánsok nemcsak sejtjeid egészségéről gondoskodnak, de megkönnyítik szervezeted számára a makacs zsírok lebontását is. Főétkezés, valamint uzsonna mellé fogyassz minimum két-két deci zöld teát. 	Kapcsolódó cikk: 	Mínusz 5 kiló az anyagcsere-gyorsító zöldtea-diétával »

Zöld tea

A benne lévő antioxidánsok nemcsak sejtjeid egészségéről gondoskodnak, de megkönnyítik szervezeted számára a makacs zsírok lebontását is. Főétkezés, valamint uzsonna mellé fogyassz minimum két-két deci zöld teát.

Kapcsolódó cikk:
Mínusz 5 kiló az anyagcsere-gyorsító zöldtea-diétával »

Dia

 	Fahéj 	A fahéj felgyorsítja az emésztést, segít a zsírok lebontásában, elősegíti a vérkeringést és ezáltal a méreganyagok kiválasztását is. Mivel a fahéj nem tartalmaz kalóriát, büntetlenül ízesítheted vele teádat, kávédat, különböző leveseket, szószokat, gyümölcsöket, de akár húst is, sőt, a fahéj a rizzsel is remek párosítást alkot. 	Kapcsolódó cikk: 	Így fogyhatsz fahéjjal! »

Fahéj

A fahéj felgyorsítja az emésztést, segít a zsírok lebontásában, elősegíti a vérkeringést és ezáltal a méreganyagok kiválasztását is. Mivel a fahéj nem tartalmaz kalóriát, büntetlenül ízesítheted vele teádat, kávédat, különböző leveseket, szószokat, gyümölcsöket, de akár húst is, sőt, a fahéj a rizzsel is remek párosítást alkot.

Kapcsolódó cikk:
Így fogyhatsz fahéjjal! »

Dia

 	Gyömbér 	A gyömbér csípős vegyületei serkentik a gyomor nyálkahártyájában lévő hőreceptorokat, miközben fokozzák a bélműködést. Ezáltal segítik elő szervezeted salaktalanítását és a felesleges kilók leolvadását. 	Kapcsolódó cikk: 	Egyetlen gyógynövény mérgek és pluszkilók ellen »

Gyömbér

A gyömbér csípős vegyületei serkentik a gyomor nyálkahártyájában lévő hőreceptorokat, miközben fokozzák a bélműködést. Ezáltal segítik elő szervezeted salaktalanítását és a felesleges kilók leolvadását.

Kapcsolódó cikk:
Egyetlen gyógynövény mérgek és pluszkilók ellen »

Dia

 	Vöröshagyma 	A hagymafogyasztás nélkül egyetlen fogyókúrás nap sem múlhat el. A vöröshagyma ugyanis csökkenti a vércukorszintet, és élénkíti a zsírégetést. Ezenkívül védi a szívet, serkenti az emésztést és az egész szervezetet méregteleníti. 	Kapcsolódó cikk: 	A vöröshagyma gyógyhatásai »

Vöröshagyma

A hagymafogyasztás nélkül egyetlen fogyókúrás nap sem múlhat el. A vöröshagyma ugyanis csökkenti a vércukorszintet, és élénkíti a zsírégetést. Ezenkívül védi a szívet, serkenti az emésztést és az egész szervezetet méregteleníti.

Kapcsolódó cikk:
A vöröshagyma gyógyhatásai »

Ezt is szeretjük
Fotó: