Hizlaló, egészségtelen fogás lesz a vége, ha így készíted a salátát: ezekre nagyon figyelni kell
Ha fogyókúrázol, ezeket az összetevőket ne tedd a salátára!


- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Az 5 legrosszabb élelmiszer, ami rontja a vérkeringést: szűkítik az ereket, emelik a koleszterinszintet
- 22 évesen vesztették életüket a magyar sziámi ikrek: kegyetlenül kihasználták, vásárban mutogatták őket
- Dobó Kata 25 év után felvette a zöld miniruhát: A miniszter félrelépben láttuk rajta először
Fogyókúra idején kézenfekvő választás lehet vacsorára vagy a sült hús mellé egy kis saláta, hiszen a rostos zöldségek garantálják a jóllakottságot. Azonban nem minden saláta ugyanolyan diétás, vannak bizonyos feltétek, melyek kifejezetten hizlalóak lehetnek.
Persze, ebben az esetben is, mint általában, amikor diétáról van szó, a hangsúly a mértéken van, ugyanis egyes, kifejezetten egészséges ételek is lehetnek kalóriabombák, ha túlzásba viszi őket az ember.
Hizlaló saláták
Összegyűjtöttük a legnagyobb csapdákat rejtő saláta-alapanyagokat. Ezeknek a feltéteknek a java akár több mint 200 kalóriával is megemelheti a saláta teljes energiatartalmát, és így az alapvetően egészséges és diétás fogásból hizlaló ételt csinálhat. Mutatjuk, mivel érdemes vigyázni a fogyókúra során.
A képek forrása: Getty Images.