Heti 2 kiló mínusz, diéta nélkül
Így használd az infraszaunát!
Ha nem akarsz önsanyargató diétába kezdeni, a legegyszerűbb, ha infraszaunába jársz. Erre figyelj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő álma a tökéletes alak, illetve az, hogy ezt a tökéletességet a lehető legkönnyebb módon el tudja érni. Ha őrült diéták és fárasztó edzések nélkül akarsz fogyni, válaszd az infraszaunát, mellyel kapcsolatban bizonyított tény, hogy látványos súlyvesztést idéz elő azoknál, akik rendszeresen használják. Ráadásul, ha betartod a szakemberek tanácsait, nemcsak sokkal karcsúbb, de egészségesebb is leszel az infravörös sugaraknak köszönhetően.

Hogy működik?

Szervezeted méregtelenítő mechanizmusait az infraszauna melegét adó elektromos fűtőszálak, fűtőlapok által kibocsátott infrasugarak indítják be, melyek fénytartományának hatására megkezdődik az izzadás, azaz a salaktalanítás egyik fontos folyamata. Ennek megfelelően minél nagyobb a kabinban az infrasugárzást biztosító felületek nagysága, annál hatásosabb lesz a szaunázás.

Az eszköz legnagyobb előnye, hogy a kamrában felszabaduló sugarak a test jóval mélyebb rétegeibe képesek behatolni, mint a hagyományos finn szauna, így a felületi zsírsejteken túl a mélyebben rejtőzködő zsírszövetek lebontására is képesek.

Az infraszauna ezen túlmenően vérbőséget is okoz szervezetedben, minek hatására kitágult pórusaidon keresztül rengeteg méreganyag, többek között zsír, koleszterin, nehézfémek is kiürülnek szervezetedből.

Jótékony izzadás

Az infravörös sugarak hatására az izzadás révén nagyobb mennyiségű méreganyag és oldott zsír távozik a szervezetedből. A folyamat annyira hatékony, hogy 30-40 infraszaunában töltött perc alatt szervezeted akár 800-900 kalóriát is eléget. Zsírcsökkentő, fogyasztó tulajdonságai mellett az infraszaunának anyagcsere-gyorsító, sőt, bőrszépítő hatása is van.

Rendszeres, kúraszerű használata révén eltünteti a narancsbőrt és az egyéb, elhízás okozta bőrelváltozásokat is. Ez annak köszönhető, hogy a szauna által kiváltott izzadás során szervezetedből eltávoznak azok a felesleges víz- és zsírsejtek is, melyek korábban bőröd alatt lapultak.

Az infraszauna további előnye, hogy nem csupán külső megjelenésedre, de szervezeted belső egészségére is rendkívül jó hatással van, hiszen a hő és az infrasugarak hatására egyre intenzívebb vérkeringésnek köszönhetően megerősödnek szívizmaid, ezáltal pedig nagymértékben javul állóképességed is.

Jó tanácsok szaunázáshoz

Az első és legfontosabb tanács infraszauna használata esetén, hogy mindenképp vegyél magadhoz megfelelő mennyiségű folyadékot.

Ez lehet víz, de az esetleges vércukorszint-csökkenés elkerülése végett ajánlott valamilyen enyhén ízesített gyógyteát, méregtelenítő teát elfogyasztani.

Felgyorsíthatod az izzadást, ha a szauna használata előtt meleg vízben letusolsz, majd szárazra törölközve ülsz a kabinba.

Ha az extrém meleg hatására rosszul lennél, akkor azonnal gyere ki a szaunából, és néhány percre ülj le, helyezd magad nyugalomba, amíg helyreáll a vérnyomásod. Az infraszauna használatát követően azonnal tusolj le!

Ez egyrészt felfrissíti szervezetedet, másrészt pedig lemossa rólad a bőröd pórusain át távozó méreganyagokat is. Ahogyan a folyamat megkezdése előtt, úgy a végén is nagyon fontos a megfelelő folyadékpótlás.

Biztos eredmény

Egy egyszeri alkalom nem okoz csodát, de az infraszauna rendszeres használatával rövid időn belül szemmel látható eredményt érhetsz el. Az infraszauna használata általi fogyás önmagában is garantált, ám a biztosabb eredmény érdekében nem árt, ha a táplálkozásodra is odafigyelsz.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kövesd az egészséges étkezés szabályait, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, válts sovány húsokra és teljes kiőrlésű péktermékekre, továbbá kerüld a finomított, adalékanyagokkal dúsított, mesterséges táplálékokat.

OLVASD EL EZT IS!

tapasz
  • fogyasztó praktikák
  • éhségcsökkentő

Zsírégető tapaszok körképe

krem
  • krém
  • fogyasztó praktikák

Súlycsökkentő krémek körképe

Ezt is szeretjük