4 hatékony, forradalmi zsírégető kezelés
Olvaszd le a kilókat!
Ha célod a látványos eredmény, próbáld ki a következő kezelések valamelyikét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kitartó fogyókúrád ellenére is van néhány testtájék, ahonnan nehezen mozdulnak a zsírpárnák? Célzott kezelésekkel rövid időn belül eltüntetheted őket, különösen, ha a leghatékonyabb és legkorszerűbb módszerek valamelyikét választod, melyek hatására a siker centiméterekben lesz mérhető, emellett bőröd is feszesebbé válik. Válassz egyet a következő lehetőségek közül!

Anyagcsere-gyorsító vákuummasszázs

Salaktalanítás, zsírégetés, feszesítés - mindezt együtt kínálja a kezelés, melynek során egy kisebb, üvegfejű készüléket helyeznek bőrödre. A porszívóhoz hasonlóan a vákuum hatására enyhén beszippantja a bőrödet és az alatta található kötőszövetet, kipréselve így a salakanyagokat a zsírsejtekből.

A felesleges folyadékot is távozásra serkenti, emellett fokozódik hatására a nyirokáramlás és a teljes anyagcsere, így kiürülnek a méreganyagok is. A kezelés során bőröd kissé kipirosodhat - ez többek között annak a jele, hogy fokozódott a vérkeringés, illetve beindult a zsírsejtekben az aktív égési funkció. A vérkeringés ösztönzése által a narancsbőr is eltűnik, bőröd pedig meglepő rugalmasságot kap. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy többet akarsz megtudni a módszerről, kattints ide.

Salaktalanító hengerek - az LPG lipomasszázs

A fogyáshoz nélkülözhetetlen a méregtelenítés is, hogy a nyirokrendszer megfelelően működjön. Ha utóbbit magasabb sebességre kapcsolod, hatékonyabban választja majd ki a salakanyagokat, így szervezeted felfrissül, új erőre kap, és a fogyókúra is jóval könnyebb lesz. Mivel a nyirokrendszernek nincs belső motorja, a célt legkönnyebben külső hatással lehet elérni.

A lipomasszázs során hengerek szippantják be, majd engedik el bőrödet váltakozó sebességgel, személyre szabott mértékben. A sejtekben raktározott felesleges anyagokat a készülék kimasszírozza, majd a fokozott nyirokkeringés kiüríti.

A kezelés után a bőrfelszín is egyenletesebbé válik, eltűnnek a ráncok. A hatás fokozásának érdekében fontos a bőséges folyadékfogyasztás a kezelés utáni napokban is, az alkoholt pedig lehetőleg kerüld. A tartós eredmény érdekében javasolt egy kezeléssorozatot igénybe venni. A módszerről többet is megtudhatsz, ha ide kattintasz.

Zsírégető, aromaterápiás tekercselés

Az illóolajok hőfejlesztő hatására épít ez a kezelés, melynek során kellemesen relaxált állapotban várhatod zsírpárnáid leapadását. A tekercselés során speciális fóliával tekerik körbe a tested, miközben növényi kivonatokból származó aromák fejtik ki jótékony hatásukat. Kezdetben fokozzák a vérbőséget a kötőszövet felső rétegében, míg tested mélyebb pontjain hidegérzet lép fel.

Mivel szervezeted törekszik a hőmérséklet-különbség kiegyenlítésére, ehhez pedig energiára van szüksége, az elraktározott, felesleges tápanyagokat kezdi felhasználni, elégetni. A kezelés a méregtelenítő kúrák kiegészítésére is kiválóan alkalmas, továbbá hatására a korábbi fogyókúrák során megereszkedett bőr is sokkal feszesebbé válik. Mindemellett nem terheli le szervezeted sem.

Ultrahanggal a felesleges centik ellen

Az ultrahangos zsírégető gépekkel történő kezelés kettős hatásra épít: közreműködésével az ultrahang és a rádiófrekvencia egymást kiegészítve száll harcba kilóid ellen. Az első lépés a zsírréteg szétrombolása: ebben segít az ultrahangos kezelőfej, mely intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket.

Az ütközések hatására a sejtek feloszlanak, és csak arra várnak, hogy mielőbb eltávolítsák őket. Itt kap szerepet a rádiófrekvencia, mely a bőrön keresztül fokozza a vér oxigénellátását, illetve a zsírsejtek kiürülését. Így elkerülhető, hogy újra felszívják az előzetesen széttört méreganyagokat. A kezelésnek a fogyás elősegítésén túl egészségvédő hatása is van. Ha a salakanyagok és az ödémák nem terhelik tovább szervezetedet, nagymértékben megnövekszik energiaszinted is.

A mérgektől megtisztulva kisebb lesz a kockázata annak is, hogy a jövőben újabb zsírpárnák halmozódjanak fel. Szinte bármely testrészedet karcsúsíthatod ezzel a kezeléssel. Ha többet szeretnél megtudni az ultrahangos zsírégetésről, kattints ide.

Fontos!
Lényeges, hogy minden kezelés előtt győződj meg róla, nincs-e kizáró oka igénybevételének. Ha könnyű méregtelenítő diétával, gyógyteákkal egészíted ki a módszereket, még látványosabb hatást remélhetsz.

OLVASD EL EZT IS!

articsokak
  • fogyasztó praktikák
  • vízhajtó táplálék

A 4 leghatékonyabb vízhajtó szer

Ezt is szeretjük