Nagy túlsúllyal is végezhető hasgyakorlatok kezdőknek: könnyű elvégezni őket, álomszépen formálnak

Ezeket a hasgyakorlatokat nagy túlsúllyal is el lehet végezni, kezdők számára is jó választásnak bizonyulhatnak.

GettyImages-1208178309
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még jelentős túlsúly esetén is vannak olyan gyakorlatok, amikkel alaposan meg lehet dolgoztatni a törzsizmot, köztük a hasizmot. 

Attól függetlenül, hogy nagyon fontos a mozgás, csökkentett kalóriabevitel nélkül nem lesz sikeres a fogyókúra. A tányéron főleg lassan felszívódó szénhidrátoknak, teljes kiőrlésű gabonának, zöldségeknek és egyéb alacsony glikémiás indexű táplálékoknak van a helye - a hasizom csak vékony zsírréteg esetén látszódik.

Hasizomgyakorlatok nagy túlsúllyal

Nagy túlsúllyal, tehát legalább 15-20 kilós súlytöbblettel, az ember úgy érezheti, hogy mozdulni sem képes, nemhogy gyakorlatokat végezni. Pedig ez nagyon rossz hozzáállás: amellett, hogy természetesen mellőzni érdemes azokat a feladatokat, amik ízületi fájdalmakat okoznak, a rendszeres mozgás beiktatása az egészségre és az alakformálásra nézve is kulcsfontosságú, szakértők szerint napi 20 perc séta elengedhetetlen. Ha emellett heti 2-3 alkalommal beiktatod az alább látható hasizomgyakorlatot, garantáltan beindul a fogyás, de előtte ne felejts el bemelegíteni, ahogy a végéről sem maradhat el a nyújtás.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük