9 hatásos gyakorlat a feszes, lapos hasért: kardiózás nincs köztük
Teljesen átmozgatják a testet, és durván égetik a zsírt.

has
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Örök érvényű kérdés a diétázók körében, hogy vajon milyen gyakorlatoktól lehet igazán lapos és feszes a has. Tény és való, hogy a kardiózás sok kalóriát eléget, ám ez önmagában még kevés a vágyott eredményért.

Annál is inkább, mivel a lógó has kialakulásában nagy szerepet játszik az alsó hasizmok és a mélyizmok edzetlensége, melyeket más-más gyakorlatokkal lehet erősíteni. Mutatunk pár hatékony mozdulatsort, melytől hamarosan tapasztalni fogod, hogy feszesebb, laposabb lesz a hasad.

Gyakorlatok a feszes hasért

Bár helyi zsírégetés sajnos nem létezik, ahogy nincs olyan étkezési módszer sem, ami adott területről tüntetné el a zsírt, mégis érdemes specifikusan a hasi területeket megcélzó tornával támogatni a fogyást, ha a legtöbbet innen szeretnél leadni. Így elérheted, hogy a fogyás után feszesebb legyen a hasad, és megnyúlt bőr hiányában laposabbnak tűnjön. 

A megfelelő izomzatú hasfal kevésbé domborodik ki, és általában látványosabb lesz a diéta hatása, mintha nem edzenél semmit. Utóégető hatásuk miatt a következő gyakorlatok hatékony kiegészítői lehetnek a fogyókúrának, mivel izmokat építenek, és sok kalóriától megszabadítanak.

 

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük