145 kilóról 70 kilóra fogyott a fiatal nő: napi 4400 kalóriát evett korábban
A 25 éves édesanya, Haley Fraze nyolc ruhaméretet fogyott.

cover-ok-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sikeres életmódváltás mindig egy radikális döntéssel kezdődik: az addigi rossz táplálkozási szokások drasztikus megváltoztatása és a rendszeres mozgás beiktatása kétségkívül rengeteg kihívás, lemondás elé állítja a fogyókúrázót, ugyanakkor mentálisan, fejben is ott kell lennie ahhoz, hogy hosszú távon sikereket érjen el.

Így volt ezzel Haley Fraze is, aki korábban 145 kilót nyomott. A 27 éves édesanya naponta dupla annyit kalóriát vitt be a szervezetébe, mint amennyi egy átlagos felnőtt nő napi szükséglete. A 4400 kalóriás étrendjében helyet kaptak a zsíros, nehéz ételek, a gyorséttermekben mindig pizzát, hamburgert és sült krumplit evett, amit rendre szénsavas üdítőkkel kísért le.

14 évesen 100 kilót nyomott

Haley a Mirrornak adott interjújában elmesélte, már gyerekkorától kezdve duci volt, 14 évesen 100 kilót nyomott, ami miatt az osztálytársai állandóan csúfolták.

- Az egyik legrosszabb emlékem, amikor a férjemmel - aki akkor még a vőlegényem volt - elmentünk egy bálba. Elkészítettem a frizurámat, a sminkemet, és nagyon szépnek éreztem magam az új ruhámban. Ahogy közeledtünk a helyszínhez, az utcán gyerekek kiabáltak utánam, és röfögő hangot adtak ki. Az egész éjszakámat elrontotta a gonoszkodásuk - mondta. 

Haley és férje, miután összeházasodtak, nagy családot szerettek volna, sok gyermekkel. A tetemes súlyfelesleg és a későbbiekben megállapított policisztás ovárium szindróma miatt egyik terhessége sem sikerült, hat vetélésen esett át. Ekkor döntött úgy, hogy végleg leszámol a pluszkilókkal.

A cikk az ajánló után folytatódik

A nő orvosa felfedezte, hogy komoly pajzsmirigy-alulműködése van, ami még inkább megnehezítette a teherbeesést. Az első 30 kilótól gyomorszűkítő bypassműtét segítségével szabadult meg, majd az eljárást követően az alacsony szénhidráttartalmú és extra magas zsírtartalmú ketogén diétát követte. A műtét után két hónappal beiktatta a sportot is az életébe, heti három alkalommal másfél órát edzett. Az életmódváltás után két hónappal ismét pozitívat mutatott a terhességi teszt, kilenc hónappal később pedig sikerült életet adnia kisfiának.

kep-2
Fotó: Youtube

- Hetven kilót sikerült leadnom másfél év leforgása alatt, nyolc ruhaméretet fogytam, miközben életet adtam első gyermekemnek. Ma már sokkal jobban ki vagyok békülve a külsőmmel, mi több, elkezdtem gótikus és alternatív divatmagazinoknál modellként dolgozni. Sosem voltam ennyire boldog - mondta őszintén a lapnak.

65 kilót fogyott a magyar édesanya, Dorina

2019-ben kezdett fogyókúrába, miután 126 kilót mutatott alatta a mérleg. Másfél év alatt 65 kilót fogyott, és a 3XL-es ruháit is XS-es méretre cserélte.

Borító-és ajánlóképek: Youtube

Ezt is szeretjük