Tönkreteszi a derekat a rosszul végzett plank - 8 gyakori hiba az otthoni edzés során

Az edzés során helytelenül végrehajtott gyakorlatok többet ártanak, mint használnak.

plank 1
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakember vezetése nélkül végzett edzések során sokan elkövetnek bizonyos gyakorinak számító típushibákat, amelyek sajnos könnyen mozgásszervi panaszok jelentkezésével bosszulhatják meg magukat.

Így pedig a mozgás többet árt, mint használ. Érdemes felidézni ezeket a problémákat, hogy el lehessen kerülni őket a gyakorlatok végzésekor. Szintén ajánlott részt venni néhány egyéni vagy csoportos edzésen, ahol az oktató segítségével megtörténhet az alapok helyes elsajátítása.

Gyakori hibák az edzésben

A gyakori edzéshibák károsíthatják az ízületeket, idővel fájdalomhoz, a mozgás nehezítettségéhez vezethetnek. Az olyan népszerű gyakorlatok, mint a plank vagy a guggolás több buktatót is rejtenek magukban, a kockázatot pedig fokozza, hogy sokan az interneten terjedő, többnapos kihívások miatt magas ismétlésszámban, heteken át végezhetik rosszul őket.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük