Karcsú derék, formás combok pár hét alatt
Fitneszőrület az USA-ból
A GrandUp egy hazánkban még alig ismert mozgásforma, melyben a tánc és a fitnesz találkozik.

nyujtas vall
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszokhattad már, hogy a fitnesz szele mindig nyugatról fúj. Ezúttal sincs ez másként: a Grand Rapid Dance System, röviden GrandUp az Amerikai Egyesült Államokból érkezett hazánkba.

GrandUp - egy igazán mozgalmas óra

Alábbi cikkünkben Gyöngyösi Szilvia fitneszedző, a GrandUP nemzetközi vezető instruktora mondja el, miből is áll az új fitneszőrület.

Mi az a GrandUp?

- Ha röviden akarjuk összefoglalni, a GrandUp tánc alapú aerob és fitneszirányzat. Mivel hiányoznak belőle a merev mozdulatok, nem fedi teljes mértékben az aerobikot. Ugyanakkor nem is pusztán táncról van szó, és nem is törekszik a tökéletes tánctudásra - mondja Gyöngyösi Szilvia.

Az egész testet átmozgatja

Egy igazán különleges fúzióról van szó, mely remekül egyesíti magában az alakformálást és a szórakozást.

Jóval intenzívebb, pörgősebb mozgásforma ez a megszokott táncos irányzatokhoz képest. A lendületes edzés során egymást váltják az erősítő és a táncos elemek. Ez elsőre talán furcsa lehet, de gyorsan hozzá lehet szokni.

Könnyen követhető, erős zsírégető edzésről van szó, ahol az órán a tanár által mutatott gyakorlatokat követed. Az egész testet átmozgató edzés formálja a derekad, karcsúvá és izmossá teszi a lábakat, és segítségével a hasi tájékon is megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Egy megfelelő diétával kombinálva már néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el.

Óriási buli

A GrandUp elsősorban azoknak ajánlott, akik nem szeretnek hosszabb koreográfiákat megtanulni, és nem kedvelik a szigorú szerkezetű órákat. Ez az edzésforma kicsit olyan, mintha egy őrületes buli közepébe csöppentél volna. Ha úgy érzed, nem bírod az iramot, óra közben bármikor kiállhatsz, majd, ha kifújtad magad, folytathatod az edzést.

Nézd meg magad!

A zenei aláfestést pörgős, 21. századi popslágerek adják. Kattints az alábbi videóra, és kaphatsz egy kis ízelítőt az órából.

Ezt is szeretjük