Bármilyen furcsa, ez ugyanaz a nő: gyomorszűkítő műtétre szánta el magát, egészséges lett
Gianna közel hatvan kilót fogyott a gyomorszűkítő műtétnek köszönhetően.

gianna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Gianna megszületett, nagyobb darab volt, mint mások, és emiatt mindig úgy érezte, kilóg a kortársai között. Nem mentek rá azok a ruhák, amik a vele egykorú gyerekekre igen, és ha mégis felvett néhányat közülük, akkor egészen máshogy álltak rajta. Az iskolában emiatt sokat cikizték.

A gondot nem az egészséges étkezés, és a mozgás hiánya okozta. Az anyukája mindig egészséges ételeket csomagolt neki az iskolába, ráadásul kislányként nagyon szeretett táncolni, így kifejezetten aktívan töltötte a gyerekkorát. A hízásáért más volt a felelős.

Gianna története

A probléma a szalagavató környékén derült ki. Ekkor ugyanis annyira félt attól, hogy nem talál ruhát és partnert, hogy őrületes, 200-300 kalóriás diétába kezdett, aminek a végén elájult, és kórházba került. Fogynia azonban még így is csak alig sikerült. Ekkor kivizsgálták, és kiderült, hogy gondok vannak a hormonháztartásával.

 Az endokrinológus azt mondta, le kell fogynia ahhoz, hogy a hormonális egyensúly helyre álljon, de éppen a hormonjai miatt volt nagyobb darab a társainál, így nem tudta, mihez kezdhetne. Az orvostól kapott mintaétrendek sem segítettek sokat.

Az iskolában Gianna nagyon szeretett táncolni, de mivel tudta, hogy a súlya miatt soha nem lehet hivatásos táncos, végül a színészkedés és az éneklés felé fordult. Színpadon töltötte a középiskolai éveit, de sosem kapott főszerepet a külseje miatt, ő mindig csak a vicces lány volt.

Érettségi után tovább romlott a helyzet. Az egyetemen már nem folytatta a táncot, és így hiába járt le az edzőterembe, egyre jöttek rá föl a kilók. Az első évben majdnem 15 kilót hízott. Ekkor született meg a hivatalos diagnózois, hogy policisztásovárium-szindrómában szenved.

Egy meghallgatáson végre főszerepet kapott a Hajlakk című musicalben, melynek története szinte azonos volt a saját életével. A musical főszereplője egy túlsúlyos lány, aki imád táncolni és énekelni, de lenézik a külseje miatt, azonban mégis eléri az álmait, és a végén rátalál a szerelem. A műsornak köszönhetően ő is egyre több figyelmet kapott, és elkezdte jobban értékelni magát, azonban ahogy lefutott az előadás, rájött, hogy ugyanott tart, ahonnan elindult. A külseje miatt továbbra sincsenek számára szerepek. A mérleg 109 kilót mutatott. Ekkor döntött úgy, hogy megpróbálkozik a gyomorszűkítő műtéttel.

 Az orvosok figyelmeztették, hogy ez csak egy eszköz, és nagyon kell vigyáznia továbbra is az étkezésre, mert a munkát neki kell beletennie, a műtét nem oldja meg helyette a fogyást. Ráadásul ez a beavatkozás sem garancia, hogy nem hízik vissza. Így hát Gianna nekiállt egészségesebben étkezni és többet edzeni, mint valaha, végül 54 kilótól szabadult meg egy év alatt. 

A lány azt mondja, örül, hogy a történetének köszönhetően a Youtube-on keresztül sok embert inspirálhat és motiválhat. Úgy gondolja, az embereket az tartja vissza a változtatástól, hogy félnek attól, hogy kinevetik őket, és attól is, hogy elbuknak. Azonban fontos, hogy a pozitívumokra koncentráljanak, és pozitív emberekkel vegyék körül magukat. Inkább tegyenek meg mindent a sikerért, és bukjanak el, mint hogy azzal kelljen együtt élniük, hogy meg sem próbálták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szűrővizsgálat házilag

Az emésztőrendszeri bajok sokszor egészen addig rejtve maradnak, amíg tüneteket nem okoznak. Épp ezért hasznos otthon is elvégezhető tesztünk, mert már a korai stádiumban kimutatja a szabad szemmel nem érzékelhető vérzéseket a székletben, aminek köszönhetően sok betegséget megelőzhetsz.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

2018 nagy fogyásai

Hatalmas túlsúlytól szabadultak meg ezek az emberek kitartásuknak és akaraterejüknek köszönhetően. Nézd meg a hihetetlen előtte-utána képeket.

Ezt is szeretjük