Fűződiéta: 25 centit fogyott a fiatal lány - Nézd meg a képeket!
Mennyi is az egészséges derék-csípő arány? Nos, ez a lány nagyon távol áll tőle!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alábbi képeken látható fiatal lány - Penny - állítása szerint 10 hüvelyknyit, vagyis 25 centit fogyott derékból a napi 23 órán át viselt fűzője segítségével - írja a Daily Mail.

Penny: napi 23 órát tölt fűzőben

Az orvosok elámultak, de nem annyira a darázsderékon, hanem inkább azon, hogy mi vesz rá valakit arra, hogy ilyesmit tegyen a saját testével.

Fogyás fűzővel?

Fűzővel valóban látványos eredményeket lehet elérni, ám ezért hosszú távon fizetni kell. A karcsúság ára lehet tüdőprobléma, illetve bármilyen emésztőrendszeri megbetegedés.

Mint Penny mondja, nála egyelőre semmilyen betegség nem jelentkezett, de nagyon odafigyel a táplálkozására: például kis adagokban étkezik, nem fogyaszt fűszeres táplálékokat, szénsavas italokat.

Pennyn nemcsak a derékkörfogata nem természetes, melleiben is 2530 köbcentis implantátumok vannak. A mellműtét után maradt hegek miatt fordult Terry Dubrow és Paul Nassif Los Angeles-i sebészekhez. Az orvosok megdöbbentek a látványon. Dubrow így nyilatkozott:

- Ez a legnagyobb derék-csípő arány, amit valaha láttam. Nem vagyok teljesen ellene a fűző viselésének, amennyiben valaki normális keretek között teszi azt, de Penny túl messzire ment. Idővel olyan szövődmények alakulhatnak ki nála, mint a szervek elmozdulása.

Az egészséges derék-csípő arány

Tudjuk, hogy a hasi hízás - alma alak - egészségtelenebb, mint a körte alak, hiszen többek között úgynevezett viscerális zsírok állhatnak a hátterében. Attól azonban, hogy valaki elszorítja a derekát, még nem lesz egészségesen karcsú. Ha kíváncsi vagy, mennyi az egészséges derék-csípő arány, kattints korábbi cikkünkre!

Mint Penny mondta, az első mellimplantátuma 800 köbcentis volt, ám úgy érezte, az nem változtatott sokat az alakján, így mára 2530 köbcentisre váltott. Ezzel, valamint fűzővel elszorított derekával valóban meglepő jelenség, ám az orvosok szerint hosszú távon az összenyomott belső szervek vérellátása akadályozottá válik, ami miatt a lány szervi elégtelenségre számíthat, sőt, a bordái akár át is szúrhatják a máját, tüdejét.

Ezt is szeretjük