10 szuper futócipő, ami tartja a bokát, és pillekönnyű: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Sokak nagy örömére beköszöntött a jó idő, és a kültéri futószezonra érdemes beszerezni könnyű, mégis biztonságosan használható futócipőt.

futócipő
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A futás igazán felszabadító, lélekemelő testmozgás, ami tényleg a kitartásról és a küzdésről szól, és nincs olyan ember a földön, aki ne lépésről lépésre építette volna fel állóképességét a sportban.

Míg az elején már két kilométer lefutása után büszkeségtől dagad az ember melle, előbb-utóbb eljuthat arra a pontra, amikor lazán öt, vagy annál több kilométert is le tud futni egyben. Aki ezt rendszeresen akarja végezni, annak nem árt egy jó futócipő.

Futócipők körképe

Ha a sportboltokra gondolunk, legelőször a nagyobb áruházak kínálata juthat eszünkbe, pedig nagyon sok más helyről is könnyedén beszerezhetőek jobbnál jobb futócipők. Érdemes időnként átbogarászni az internetet, mert gyakran jó akcióba lehet belefutni nagyon minőségi, márkás darabok esetében is. Némely esetekben jutányos áron beszerezhető, mégis jól szellőző, pillekönnyű és nem mellékesen a futás közben a bokát is stabilan tartó cipőket lehet beszerezni.

(Borító-, és ajánlókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük