Látványosan csökkenti a narancsbőrt és feszesíti a testet: kipróbáltuk a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet

A narancsbőrkezeléseket akkor végezheted, amikor időd épp engedi, és nem kell hetekig szépségszalonba szaladgálnod.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők többségénél a legnagyobb fejtörést az alakjukkal kapcsolatban a hastájékon megjelenő úszógumi után a lapos fenék, a petyhüdt combok formálása, valamint a makacs narancsbőr eltüntetése okozza. 

A cellulit kialakulása és megléte főként a nőket érinti, mivel a bőr alatti kötőszövet eltérő kötésmintájú, a rostok távolabb helyezkednek el egymástól, valamint sokkal lazább szerkezetűek, mint a férfiak esetében. A lazább kötőszövet a baba kihordása kapcsán nyújt segítséget, ez teszi lehetővé, hogy terhesség alatt a bőr könnyen tudjon tágulni a pocak növekedése során. Ezt a lazaságot a genetikai hajlam, a hízás-fogyás, a stressz, a helytelen táplálkozás vagy hormonális problémák is tovább ronthatják, így már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat. Az így a megnövekedett zsírsejtek könnyebben ki tudnak türemkedni, ami által a bőr felszíne könnyen hepehupássá válik. 

Látványos változás már pár hét alatt is lehetséges

Szerencsére léteznek olyan készülékek, amelyek komplex módon felveszik a harcot a makacs cellulit ellen, mivel a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba, és akár már tíz hét alatt látványos változást hoznak. 

narancsbor-kezeles-forever-beauty

Kipróbáltuk a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozógép, hanem egy olyan narancsbőr elleni bőrfeszesítő, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit-technológiáit egyesítve lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen. Nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is megerősíti, feszesíti, és a nyirokkeringést is fokozza. Így a zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken. Ennek megbizonyosodására egy kolléganőnk tesztelte a gépet, valamint előtte-utána fotókon mutatta meg a változást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

A Forever Beauty 4TECH gép - ahogy a nevében is benne van - négy különböző technológiára épül. Ez a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, az ultrahangos mélymasszázs, a vibrációs masszázs, valamint a vörös LED-fényterápia, amelyek egységesen erősítik meg a kötőszövetet, feszesítik a bőrt.

- A narancsbőr elleni gépet több héten keresztül, heti három-négy alkalommal használtam mindkét combom hátsó és oldalsó területén. A gép kezelése roppant egyszerű, négy program közül lehet választani, én az első, illetve második programot használtam főként. Az első program a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, amely serkenti a bőr saját kollagéntermelését, összehúzza a megnyúlt kollagénrostokat, ezáltal erősítve a bőrt, a kötőszövetet, a második program az ultrahangos mélymasszázs, amely átjárhatóvá teszi a bőr- és a kötőszöveti sejteket, így fokozódik a keringés. A harmadik és negyedik program tulajdonképpen az első kettőt ötvözi (rádiófrekvencia és ultrahang) masszázs és vibrációs funkcióval kiegészülve. Az időintervallum lejártát a gép sípolással jelzi, de a digitális kijelzőn is látható, hogy még mennyi idő van hátra a végéig, így tévénézés közben ezzel sem kellett törődnöm.

Pár hét alatt látványos lett a változás.
Pár hét alatt látványos lett a változás.
Fotó: Femina

A kezelés előtt fontos a kívánt területet nagy mennyiségű géllel bekenni, amely egyfajta vezető közegként funkcionál az ultrahangkezelések és a rádióhullámok bőrbe jutásához, ezért enélkül a kezelés hatástalan, így a géphez tartozó géllel alaposan bekentem magam. Ha menet közben úgy éreztem, hogy a krémet beszívta a testem, nyomtam még egy maroknyival a kezelt területre. A gél egyébként hűsítő, mentolos hatású, bizsergető érzést nyújtott minden egyes alkalommal. 

A bőr felülete sokkal simább és feszesebb lett.
A bőr felülete sokkal simább és feszesebb lett.
Fotó: Femina

A gép használata történhet felhúzott lábakkal az ágyon ülve, oldalt fekve vagy állva, bár bevallom, nekem a fél óra álldogálás elég fárasztó volt az elején, így oldalt fekve kezeltem a combjaim külső és belső részét. A csomag tartalma egy kis kendő is, amely jól jön a kéz megtisztítására, miután a gélt felvittem a bőrömre. 

A kezelés előtt és után fotókat készítettem a kezelt területről. Úgy gondolom, bizonyos helyeken a narancsbőr jelentősen halványodott, és sokkal kevésbé látszik, mint előtte. A géppel egyébként annyi kezelést végezhetek, amennyit csak szeretnék, így ha még feszesebb bőrre vágynék, a kívánt eredmény elérése érdekében bármikor előkaphatom és folytathatom azt.

8 hatásos gyakorlat narancsbőr ellen

A comb keringésének élénkítését megcélzó gyakorlatok simábbá és feszesebbé teszik a bőrt, valamint karcsúbb és feszesebb popsit eredményeznek.

Borító- és ajánlóképek: Femina, Forever Beauty

Ezt is szeretjük