Látványosan csökkenti a narancsbőrt és feszesíti a testet: kipróbáltuk a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet
A narancsbőrkezeléseket akkor végezheted, amikor időd épp engedi, és nem kell hetekig szépségszalonba szaladgálnod.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők többségénél a legnagyobb fejtörést az alakjukkal kapcsolatban a hastájékon megjelenő úszógumi után a lapos fenék, a petyhüdt combok formálása, valamint a makacs narancsbőr eltüntetése okozza. 

A cellulit kialakulása és megléte főként a nőket érinti, mivel a bőr alatti kötőszövet eltérő kötésmintájú, a rostok távolabb helyezkednek el egymástól, valamint sokkal lazább szerkezetűek, mint a férfiak esetében. A lazább kötőszövet a baba kihordása kapcsán nyújt segítséget, ez teszi lehetővé, hogy terhesség alatt a bőr könnyen tudjon tágulni a pocak növekedése során. Ezt a lazaságot a genetikai hajlam, a hízás-fogyás, a stressz, a helytelen táplálkozás vagy hormonális problémák is tovább ronthatják, így már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat. Az így a megnövekedett zsírsejtek könnyebben ki tudnak türemkedni, ami által a bőr felszíne könnyen hepehupássá válik. 

Látványos változás már pár hét alatt is lehetséges

Szerencsére léteznek olyan készülékek, amelyek komplex módon felveszik a harcot a makacs cellulit ellen, mivel a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba, és akár már tíz hét alatt látványos változást hoznak. 

narancsbor-kezeles-forever-beauty

Kipróbáltuk a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozógép, hanem egy olyan narancsbőr elleni bőrfeszesítő, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit-technológiáit egyesítve lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen. Nemcsak a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a bőrt is megerősíti, feszesíti, és a nyirokkeringést is fokozza. Így a zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr eltűnik, vagy nagymértékben csökken. Ennek megbizonyosodására egy kolléganőnk tesztelte a gépet, valamint előtte-utána fotókon mutatta meg a változást.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Forever Beauty 4TECH gép - ahogy a nevében is benne van - négy különböző technológiára épül. Ez a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, az ultrahangos mélymasszázs, a vibrációs masszázs, valamint a vörös LED-fényterápia, amelyek egységesen erősítik meg a kötőszövetet, feszesítik a bőrt.

- A narancsbőr elleni gépet több héten keresztül, heti három-négy alkalommal használtam mindkét combom hátsó és oldalsó területén. A gép kezelése roppant egyszerű, négy program közül lehet választani, én az első, illetve második programot használtam főként. Az első program a rádiófrekvenciás bőrmegújítás, amely serkenti a bőr saját kollagéntermelését, összehúzza a megnyúlt kollagénrostokat, ezáltal erősítve a bőrt, a kötőszövetet, a második program az ultrahangos mélymasszázs, amely átjárhatóvá teszi a bőr- és a kötőszöveti sejteket, így fokozódik a keringés. A harmadik és negyedik program tulajdonképpen az első kettőt ötvözi (rádiófrekvencia és ultrahang) masszázs és vibrációs funkcióval kiegészülve. Az időintervallum lejártát a gép sípolással jelzi, de a digitális kijelzőn is látható, hogy még mennyi idő van hátra a végéig, így tévénézés közben ezzel sem kellett törődnöm.

Pár hét alatt látványos lett a változás.
Pár hét alatt látványos lett a változás.
Fotó: Femina

A kezelés előtt fontos a kívánt területet nagy mennyiségű géllel bekenni, amely egyfajta vezető közegként funkcionál az ultrahangkezelések és a rádióhullámok bőrbe jutásához, ezért enélkül a kezelés hatástalan, így a géphez tartozó géllel alaposan bekentem magam. Ha menet közben úgy éreztem, hogy a krémet beszívta a testem, nyomtam még egy maroknyival a kezelt területre. A gél egyébként hűsítő, mentolos hatású, bizsergető érzést nyújtott minden egyes alkalommal. 

A bőr felülete sokkal simább és feszesebb lett.
A bőr felülete sokkal simább és feszesebb lett.
Fotó: Femina

A gép használata történhet felhúzott lábakkal az ágyon ülve, oldalt fekve vagy állva, bár bevallom, nekem a fél óra álldogálás elég fárasztó volt az elején, így oldalt fekve kezeltem a combjaim külső és belső részét. A csomag tartalma egy kis kendő is, amely jól jön a kéz megtisztítására, miután a gélt felvittem a bőrömre. 

A kezelés előtt és után fotókat készítettem a kezelt területről. Úgy gondolom, bizonyos helyeken a narancsbőr jelentősen halványodott, és sokkal kevésbé látszik, mint előtte. A géppel egyébként annyi kezelést végezhetek, amennyit csak szeretnék, így ha még feszesebb bőrre vágynék, a kívánt eredmény elérése érdekében bármikor előkaphatom és folytathatom azt.

8 hatásos gyakorlat narancsbőr ellen

A comb keringésének élénkítését megcélzó gyakorlatok simábbá és feszesebbé teszik a bőrt, valamint karcsúbb és feszesebb popsit eredményeznek.

Borító- és ajánlóképek: Femina, Forever Beauty

Ezt is szeretjük