9 diétás tésztaféle jó szénhidrátokkal: eltelítenek, és támogatják a fogyást
Szerencsére van élet a négytojásos száraztésztán túl is.

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
A tésztafogyasztás témaköre napjainkban is borzasztó vitatott a fogyókúrázók körében: valaki a legfőbb ellenséget látja benne, míg mások jóval előzékenyebbek, és időnként engednek a csábításnak.
Mindenekelőtt fontos tisztázni, a tésztafogyasztás önmagában nem vezet túlsúlyhoz, ahogy teljes mellőzésével sem lesz egyik napról a másikra darázsderekad. A probléma, ahogy többnyire máskor is, a szénhidrát minőségével van. Egészen pontosan a finomított szénhidrátokkal - fehér liszt, kristálycukor -, melyek gyártása során eltávolítják az ételből a rostokat, ezáltal gyorsan megemelik a vércukorszintet, majd, amikor az újra leesik, kisvártatva farkaséhes leszel.
Fogyókúrás tészták
Ha szeretnéd elkerülni az étvágynövelő hatást, akkor célszerű rostban és fehérjében gazdag szénhidrátforrások után nézni, mert ezek lassabban szívódnak fel, nem okoznak óriási kilengéseket a vércukorszintben, mégis laktatnak. Mutatunk egy sor olyan tésztahelyettesítőt, mely a fogyókúra során a legjobb barátod lesz.