Több mint 100 kiló mínusz 4 hét alatt!
Ezért akarnak lefogyni a teltkarcsú hölgyek
A kilenc jelentkező minden vágya, hogy végre bombanővé válhasson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten kezdetét vette a Turbó diéta programja, melyben kilenc hölgy küzd meg a kilókkal, hogy elérjék álmaikat. Ha teljesül célkitűzésük, összesen több mint 100 kilótól szabadulnak majd meg négy hét alatt!

Laura, a Turbó diéta háziasszonya, valamint a versenyzők: Katalin, Zsuzsi és Julianna

Legtöbben természetesen azért jelentkeztek, mert szeretnék visszanyerni az önbizalmukat, és dögös nővé akarnak válni.

Vicces golyóból bombanő

Szőnyi Katalin, Drávuczné Király Julianna és Szarka Zsuzsanna kolléganők, és csapatként jelentkeztek. Bár egymás ellen kell versenyezniük, mégis előnyben vannak a többiekhez képest, hiszen tudják támogatni egymást, biztatni és lelkesíteni, ha esetleg valamelyikük lankadni kezdene.

Julianna már gyermekkora óta küzd a plusz kilókkal, és bár egyszer már sikerült 30 kilót fogynia, vissza is jött belőle jócskán. Zsuzsi saját bevallása szerint mindig is egy kis vicces golyó volt, ám így 30 évesen szeretne végre dögös nővé válni, aki a humorával, és nem kinézetével csal mosolyt az emberek arcára. Harmadik társuk, Katalin nem érzi jól magát a bőrében. Mióta itt a jó idő, és lekerültek a mindent eltakaró kabátok, sorra kapja a negatív kritikákat - ezt elégelte meg. Reméli, hogy társai segítségével visszanyerheti egykor vonzó alakját.

Példát akar mutatni

Szép Krisztina egyedül neveli kislányát, és éppen ő az, aki a leginkább motiválja a fiatal nőt. Mint Krisztina elmondta, szeretné, ha lánya büszke lehetne rá, és be akarja neki bizonyítani, hogy tud ő is fitt és csinos édesanya lenni. Példát szeretne mutatni a lányának, és az egészséges életmódra ösztönözni őt.

Laura az egyik versenyzővel, Szép Krisztinával

Dr. Németh Adrienn tíz kilótól szeretne megszabadulni, mert amióta nem sportol, megszaporodtak rajta a zsírpárnák. Szeretne újra rövid ujjú ruhákat, sőt, fehér nadrágot hordani, a legnagyobb vágya azonban, hogy el tudja fogadni a saját testét.

Maklári Nikoletta második gyermeke születése után már nem tudott megszabadulni a felszökött kilóktól, pedig több diétát is kipróbált. Alakján nem igazán látszik a súlyfölösleg, ám őt mégis zavarja, legfőképpen az, hogy hetekig kell keresnie egy farmert, ami illik rá. Többször is a sírógörcs kerülgette a ruhaüzletekben, ahol nem volt a méretében az áhított darab. Azért szeretne lefogyni, hogy kényelmesen beleférjen egy 40-es ruhába.

Vissza szeretnék nyerni régi alakjukat

Angyal Klára megfogadta: mire nyáron betölti a 40-et, 20 kilóval mutat majd kevesebbet a mérleg. A háromgyermekes édesanya elfoglaltságai mellett nem tudott elég időt fordítani magára, ám most úgy érzi, egy profi csapat segítségével képes lesz visszanyerni egykori alakját.

Angyal Klára és Laura

Skiba Edina sohasem volt az a tipikus modell alkat, ám mindig is formásnak tartották ismerősei, és számtalan férfi megfordult utána az utcán. Most azonban még mindig küzd a terhessége alatt felszedett plusz kilókkal, amelyeknek szeretne végképp búcsút inteni. Bár a párja így is szereti, Edina szeretné őt meglepni azzal, hogy szeptemberi születésnapjára egy új, bomba nő álljon mellette, akire büszke lehet a férfi.

A 31 éves Bauer Mariann öt éve adott életet ikerlányainak, a terhessége alatt felszedett kilókat sikerült is leadnia, de az utóbbi időben újra hízni kezdett. Mivel alacsony, pár kiló is meglátszik már rajta, főleg fenékre és combra hízik. Nem szeretne irreálisan vékony lenni, de a strandszezon közeledtével nem akar bebugyolálva ülni az árnyékban, hanem bátran meg akarja mutatni bikiniben is alakját.

Minden jelentkező a Turbó diéta intenzív programját kezdik el, tanácsokat kapnak majd a támogató csapattól, és segítik őket, hogy elérjék a kitűzött célt. Ismerd meg őket, szurkolj kedvenceidnek, és nyerj hetente Estée Lauder-utalványokat, vagy vidd haza te a Turbó diéta fogyókúrás csomagot!

Ezt is szeretjük