Filléres zsírgyilkosok! Képeken a legerősebb fogyasztó fűszerek
Néhány természetes zsírégetővel izgalmasabbá teheted a diétás menüt.

Dia

 	Gyömbér  	A gyömbér serkenti az emésztést és megkönnyíti a gyomor munkáját. Fehér húsokkal izgalmas kombinációt alkot, de ha almát vagy ananászt fűszerezel vele, az édesség iránti vágyadat is kielégíti.  	Kapcsolódó cikk: 	Egyetlen gyógynövény mérgek és pluszkilók ellen »

Gyömbér

A gyömbér serkenti az emésztést és megkönnyíti a gyomor munkáját. Fehér húsokkal izgalmas kombinációt alkot, de ha almát vagy ananászt fűszerezel vele, az édesség iránti vágyadat is kielégíti.

Kapcsolódó cikk:
Egyetlen gyógynövény mérgek és pluszkilók ellen »

Dia

 	Fahéj  	A fahéj elősegíti a zsírbontást, gyorsítja az anyagcserét és fertőtleníti az emésztőszerveket. Levesek, turmixok, gyümölcsök fűszere lehet, azonban nem csak az édes ízekhez passzol - a rizst vagy a szárnyas húst is izgalmasabbá teheted vele.  	Kapcsolódó cikk: 	Fogyj 3 kilót az emésztésgyorsító fahéj-méz diétával »

Fahéj

A fahéj elősegíti a zsírbontást, gyorsítja az anyagcserét és fertőtleníti az emésztőszerveket. Levesek, turmixok, gyümölcsök fűszere lehet, azonban nem csak az édes ízekhez passzol - a rizst vagy a szárnyas húst is izgalmasabbá teheted vele.

Kapcsolódó cikk:
Fogyj 3 kilót az emésztésgyorsító fahéj-méz diétával »

Dia

	Fokhagyma	A fokhagyma közimsert emésztésserkentő, és a bélrendszer vírusos fertőzéseivel is felveszi a harcot. Fogyaszthatod fűszerként, de cseppek formájában az egyik legerősebb természetes zsírégető lehet.	Kapcsolódó cikk:	Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Fokhagyma

A fokhagyma közimsert emésztésserkentő, és a bélrendszer vírusos fertőzéseivel is felveszi a harcot. Fogyaszthatod fűszerként, de cseppek formájában az egyik legerősebb természetes zsírégető lehet.

Kapcsolódó cikk:
Extra erős fogyasztószer fillérekből, házilag »

Dia

 	Sáfrány  	A különleges, gazdag színű sáfrány a világ legdrágább fűszere, ám szerencsére egészen kevés is elegendő belőle, hogy kifejtse intenzív ízét és jótékony hatását. Sajtokat, leveseket, süteményeket vagy főzelékeket ízesíthetsz vele, de a bort is pikánsabbá teszi. A sáfrány emellett gyorsítja az emésztést és erősíti a gyomrot.

Sáfrány

A különleges, gazdag színű sáfrány a világ legdrágább fűszere, ám szerencsére egészen kevés is elegendő belőle, hogy kifejtse intenzív ízét és jótékony hatását. Sajtokat, leveseket, süteményeket vagy főzelékeket ízesíthetsz vele, de a bort is pikánsabbá teszi. A sáfrány emellett gyorsítja az emésztést és erősíti a gyomrot.

Dia

	Rozmaring	A rozmaring vérbőséget okoz a gyomorban, ezáltal gyorsabbá teszi az emésztést és az anyagcserét is. Vörös- és vadhúsokhoz remekül passzol, de az olyan különlegességek, mint a bárány vagy a lazac sem készülhetnek el nélküle.

Rozmaring

A rozmaring vérbőséget okoz a gyomorban, ezáltal gyorsabbá teszi az emésztést és az anyagcserét is. Vörös- és vadhúsokhoz remekül passzol, de az olyan különlegességek, mint a bárány vagy a lazac sem készülhetnek el nélküle.

Dia

 	Chili  	A tüzes fűszernövény a benne található kapszaicin nevű anyagnak köszönheti csípős ízét és zsírégető tulajdonságát is. A hagyományos felhasználási módok mellett érdemes étcsokoládéval is kipróbálnod - kifejezetten pikáns párost alkotnak.  	Kapcsolódó cikk: 	1 hét alatt 2 kilót fogyhatsz a chilidiétával »

Chili

A tüzes fűszernövény a benne található kapszaicin nevű anyagnak köszönheti csípős ízét és zsírégető tulajdonságát is. A hagyományos felhasználási módok mellett érdemes étcsokoládéval is kipróbálnod - kifejezetten pikáns párost alkotnak.

Kapcsolódó cikk:
1 hét alatt 2 kilót fogyhatsz a chilidiétával »

Dia

	Ánizs	Az ánizs serkenti az emésztést, csökkenti a bélbántalmakat és megszünteti a puffadást. A répa, a tök, a káposzta és a cékla remekül passzol hozzá, de vadételeket, mártásokat és édeségeket is izgalmasabbá tehetsz az ánizzsal.

Ánizs

Az ánizs serkenti az emésztést, csökkenti a bélbántalmakat és megszünteti a puffadást. A répa, a tök, a káposzta és a cékla remekül passzol hozzá, de vadételeket, mártásokat és édeségeket is izgalmasabbá tehetsz az ánizzsal.

Ezt is szeretjük
Fotó: