Ezt idd reggel először, és a kilók hamarabb eltűnnek: 5 szuper fogyasztó víz tavaszra
Finomak, frissítőek, és felpörgetik az anyagcserédet.

Dia

	Almás-fahéjas víz	Szeleteld fel a meghámozott almát, tedd bele a turmixgépedbe, szórj rá őrölt fahéjat, és öntsd fel egy liter hideg vízzel. Alaposan turmixold össze. Igyál meg belőle legalább három decivel, a többit pedig vidd magaddal, és fogyaszd el a délelőtt folyamán.	 

Almás-fahéjas víz

Szeleteld fel a meghámozott almát, tedd bele a turmixgépedbe, szórj rá őrölt fahéjat, és öntsd fel egy liter hideg vízzel. Alaposan turmixold össze. Igyál meg belőle legalább három decivel, a többit pedig vidd magaddal, és fogyaszd el a délelőtt folyamán.
 

Dia

	Málnás-grépfrútos víz	Negyed kiló málnát tegyél a turmixgépedbe, egy citrom és egy grépfrút levét csavard ki, és egy liter hideg víz kíséretében öntsd a málnára. Turmixold alaposan össze!

Málnás-grépfrútos víz

Negyed kiló málnát tegyél a turmixgépedbe, egy citrom és egy grépfrút levét csavard ki, és egy liter hideg víz kíséretében öntsd a málnára. Turmixold alaposan össze!

Dia

	Citromos-uborkás víz	Ezt a vizet érdemes előző este elkészítened, és betenned a hűtőbe, hogy ízesebb legyen. Egy citrom és egy lime levét csavard ki, keverd össze egy liter hideg vízzel - zárható üvegben vagy egy kancsóban -, majd egy kígyóuborka felét szeleteld fel, és dobd a vízbe. Ha már este beleteszed, akkor reggelre az uborka íze is kellemesen átitatja a vizedet.	 

Citromos-uborkás víz

Ezt a vizet érdemes előző este elkészítened, és betenned a hűtőbe, hogy ízesebb legyen. Egy citrom és egy lime levét csavard ki, keverd össze egy liter hideg vízzel - zárható üvegben vagy egy kancsóban -, majd egy kígyóuborka felét szeleteld fel, és dobd a vízbe. Ha már este beleteszed, akkor reggelre az uborka íze is kellemesen átitatja a vizedet.
 

Dia

	Málnás-mentolos víz	Negyed kiló málnát tegyél a turmixgépedbe, öntsd rá egy citrom kifacsart levét, dobj rá pár mentalevelet ízlésed szerint, majd öntsd fel egy liter hideg vízzel. Turmixolás után már ihatod is.	 

Málnás-mentolos víz

Negyed kiló málnát tegyél a turmixgépedbe, öntsd rá egy citrom kifacsart levét, dobj rá pár mentalevelet ízlésed szerint, majd öntsd fel egy liter hideg vízzel. Turmixolás után már ihatod is.
 

Dia

	Epres-kivis-citromos víz	Negyed kiló epret és egy megtisztított, felszeletelt kivit tegyél a turmixgépbe, add hozzá egy citrom kifacsart levét, dobj hozzá pár mentalevelet, öntsd fel egy liter hideg vízzel. Alaposan turmixold össze.	 

Epres-kivis-citromos víz

Negyed kiló epret és egy megtisztított, felszeletelt kivit tegyél a turmixgépbe, add hozzá egy citrom kifacsart levét, dobj hozzá pár mentalevelet, öntsd fel egy liter hideg vízzel. Alaposan turmixold össze.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: