Már elmúlt 40 éves, amikor 18 kilót fogyott négy hónap alatt
Nem fogod elhinni, hogyan csinálta
Nézd meg, mi a titka!

nagykep?cikkid=159499&kep=natali jill1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután több stresszes, nehéz helyzetet sodort elé az élet, Natalie Jill nagyon komolyan elkezdett hízni, mígnem egy nap rájött, hogy lassan nem ismer magára. Ekkor úgy döntött, ideje radikálisan megváltoztatnia mindent.

2007 volt Natalie életének legnehezebb éve. Nem sokkal gyermeke születése előtt férje beadta a válókeresetet, míg a munkahelyén alacsonyabb pozícióba sorolták. Egyre mélyebbre süllyedt a depresszióban, ráadásul csak evett, evett és evett. Olvasd el, hogyan sikerült búcsút mondania az finomságok nyújtotta vigasznak!

A mélypont

Natalie már a szülés előtt is kissé túlsúlyos volt, ám a terhesség során 39 kilót hízott, ami sajnos meg is maradt rajta. Az állapota érzelmileg és fizikálisan is szörnyű volt. A legkomolyabb mélypont akkor érkezett el, amikor Natalie meglátta magát kutyasétáltatás közben egy kirakat üvegében, és nem hitt a szemének. Egyszerűen azonnal tenni akart valamit a lógó zsírpárnák ellen, csak még nem tudta, mit.

Miután letette a kislányát aludni, ollót ragadott, és magazinokat, amikben olyan képeket keresett, amelyek felvidítják. Ezeket kivágta, és egy táblára tűzte, hogy motiválja magát. Szándékosan nem magas, izmos, szőke nőkről válogatott képeket, hanem alacsony, derűs, barna lányokról, akiknek egészséges az alakja.

Egy egyszerű és természetes terv

Amikor az inspiráció már kész volt, Natalie elkezdett kutatni az interneten, ahol annyi információt, csodaszert és kúrát talált, hogy összezavarodott. Mivel nem voltak olyan céljai, hogy X nap alatt X kilót szeretne fogyni, egyszerűen a természetes ételek mellett döntött, amelyeket fokozatosan igyekezett beiktatni a mindennapjaiba.

Natalie kiegyensúlyozott étkezésbe kezdett szénhidrátokkal, zsírokkal és fehérjékkel, amelyeket minden étel elkészítéséhez kimért, míg zöldségekből és gyümölcsökből korlátlan mennyiséget engedélyezett magának.

Ideje megmozdulni

Mivel a sport és a mozgás is hiányoztak az életéből, de ahhoz szégyenlős volt, hogy konditerembe menjen, Natalie otthon kezdett el saját súllyal végezhető gyakorlatokat csinálni. Hamarosan a plank, a fekvőtámaszok és a különböző guggolások is az edzés részét képezték.

Natalie az elején megfogadta, hogy nem méregeti magát rendszeresen, tartva a csalódástól. A negyedik hónap végén azonban összeszedte a bátorságát, és ráállt a mérlegre, amely hihetetlen fogyásról számolt be. 18 kilót sikerült leadnia.

A következő hét év

A sikert Natalie szerette volna a barátaival is megosztani, így sok mindent közzétett a szociális hálókon. Hamarosan egyre többen kérték el a receptjeit, kérdezgették az edzésről, amit csinál, és akik megfogadták a tanácsait, komoly sikerekről is beszámoltak.

Ez arra motiválta Natalie-t, hogy még több energiát fektessen az alakjába, és még többeknek segítsen, így most 44 évesen fantasztikusan néz ki, másfél millió követője van a Facebookon, ráadásul nemrég megjelent az első saját könyve is. Látogass el Natalie oldalára, ha szeretnél még többet megtudni róla!

Ezt is szeretjük