Ezzel a módszerrel fogyott le 45 kilót a kisgyerekes anyuka! Fotókon a változás
Így néz ki egy kisgyerekes édesanya 45 kiló mínusszal.

charlene bazarian
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlene Bazarian, mint mondja, éppen olyan észrevétlenül hízott, mint a legtöbb nő: néhány kiló az egyetem, pár az esküvő után, majd valamivel több a terhesség alatt.

Charlene fia keresztelőjén, 94 kilósan...
...és ma, 45 kilóval könnyebben

Mára azonban a fenti kép tanúsága szerint sikerült megszabadulnia plusz kilóitól, ráadásul ma már másoknak segít a fogyásban - írja a popsugar.com.

Ezzel a módszerrel fogyott Charlene

Mint a fiatal anyuka mondja, miután eldöntötte, hogy leadja a plusz kilókat, a súlyzós edzések élete részévé váltak. Ezeket felváltva végzi a kardió edzésekkel, a jógával, a zumbával. Sőt, újabban rátalált a társastáncra is.

Rendszeres edzés

Napja tíz perc jógával indul, majd következik 25 perc súlyzós edzés, később a nap folyamán beiktat egy kis sétát, lépcsőzést is. Hetente egyszer edz személyi edzővel, ezen kívül van egy sajátos szabálya is: ha meg akarja nézni a kedvenc tévéműsorát, az szobabiciklizés közben teszi.

Ezt az önmaga által kialakított aktív életformát igyekszik népszerűsíteni is: hétvégenként a helyi középiskolában is tart edzéseket.

Egészséges étrend

Ami az étrendjét illeti, Charlene sok folyadékot iszik, reggelire legtöbbször rántottát, kávét fogyaszt, tízóraira pedig jöhet egy gyümölcsturmix. Az ebédje sokszor csirkéből vagy tonhalból áll, ami mellé brokkolit, barna rizst fogyaszt. Uzsonnára jöhet egy kevés natúr olajos mag vagy egy banán, vacsorára pedig legtöbbször sovány fehérjét és zöld zöldségeket - kelkáposztát, salátákat, brokkolit - fogyaszt édesburgonyával vagy barna rizzsel.

Ezt is szeretjük