38 kilót fogyott, de csak egyetlen dologról mondott le
Nem fogod kitalálni, mi az
A nagy fogyás eredményét egy inspiráló képen is megnézheted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte DeAbreau sikeres fogyásának történetét érdemes elolvasni, hiszen kiderül belőle, milyen jelentős befolyással bírhat akár csak egyetlen rossz szokás a testsúlyodra. Charlotte-nak elég volt egyetlen dologról, a kalóriadús, alkoholos italokról lemondania, hogy beinduljon a fogyás!

Amikor Charlotte a Bangori Egyetemre járt Észak-Wales-ben, az életmódja elkezdett látványos hatást gyakorolni a súlyára. Noha gyerekként is nagydarab volt, az egyetemi évek alatt ugrásszerűen meghízott az elfogyasztott alkohol és éjszakai nassolnivalók hatására, melyek mindennapossá váltak az életében.

A mélypont Charlotte számára

A legrosszabb időszakban Charlotte eljutott odáig, hogy száz kiló felett volt a testsúlya, ám a problémával kapcsolatban elmondása szerint csak akkor nyílt ki a szeme, amikor meglátta az érettségi fotóit és régi, karcsúbb alakját. A lány ekkor jött rá, hogy ideje változtatni az életmódján.

Rendszerint lakótársaival az esti bulik előtt már otthon ittak néhány bemelegítő kört, aztán következtek a snakebite and black koktélok a partikon. Végül hajnalban hazafele Charlotte általában még evett valami kiadós, kalóriadús ételt, például egy egész pizzát egyedül.

Éppen ezért nem csoda, hogy Charlotte jó pár kilót felszedett, hiszen a snakebite and black koktélok, melyek az angoloknál nagyon népszerűek, ciderből, sörből és feketeribizliből állnak, és poharanként 385 kalóriát tartalmaznak. Az egyetemista társaság pedig nem keveset fogyasztott belőlük hizlaló nassolnivalók kíséretében.

Hihetetlen változás

Charlotte jó pár villámdiétát kipróbált, ám az eredmény sosem volt tartós. A sikert végül az Egyesült Királyságban ténykedő szervezet, a Slimming World programja hozta meg számára. Charlotte már az első héten másfél kilót fogyott úgy, hogy mindössze az éjszakai evésről és legfőképpen az alkoholos italokról mondott le.

A fogyás beindulásához elegendő volt a magas kalóriatartalmú italokat félretennie, hiszen már ezzel is jelentősen tudta csökkenteni a napi bevitelt, mely így lassú, egyenletes súlyvesztéshez vezetett. Ezt követte Charlotte életmódváltásának második fázisa, melynek során a lány megtanult egészséges ételeket készíteni otthon. A látványos változás folyamatos motivációként szolgált számára, így végig sikerült kitartania a 38 kilós fogyáshoz vezető úton.

Charlotte most egészséges testsúllyal rendelkezik: 63 kiló, és soha életében nem érezte magát ilyen jól és ennyire magabiztosnak. Munkája során a különböző káros anyagok függői számára nyújt segítséget, ahol elmondása szerint nagyon sokat jelent, hogy első kézből vannak tapasztalatai az alkohol és a túlevés romboló hatásairól.

Hatalmas fogyások képeken

Ezek a nők mind legalább húsz kilót fogytak, és nem is fogják visszahízni. Nézd meg, hogyan sikerült nekik, és meríts inspirációt a történetükből!

Ezt is szeretjük