Ezt a nőt még a pajzsmirigybetegség sem tarthatta vissza: elmondja, hogy sikerült lefogynia
Nem kevesebb mint 130 kilóról indult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley O’Reilly kislányként kimondottan vékonyka volt, mire azonban elkezdte a középiskolát, már 63 kilót nyomott, majd az érettségire nyolcvan kilóval ment. A helyzet aztán csak rosszabbodott az egyetem alatt. 

Hiába járt korcsolyázni, és mozgott rendszeresen, Ashley a következő évben még 22 kilót hízott, miközben folyamatosan energiahiánytól, fáradtságtól szenvedett, míg már egy emeletet sem bírt felmenni lift nélkül. A családja ekkor javasolta neki, hogy menjen orvoshoz, ahol pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála. Ez azonban még nem volt elég ahhoz, hogy a fiatal nő észbe kapjon.

Ashley fogyástörténete

Ashley az orvos előírásainak megfelelően elkezdte szedni a gyógyszereket. Hiába kezelték azonban a pajzsmirigyét, egyre csak tovább hízott. A nő ekkor a fogamzásgátlóban kezdte keresni a hibát, ezért felkereste a nőgyógyászt, aki ahelyett, hogy megvizsgálta volna, megkérte, hogy álljon rá a mérlegre. A mutató a 120-as számot is jócskán elhagyta. Ashley ekkor döbbent csak rá, hogy saját rossz szokásai legalább annyira hibásak a kialakult helyzetben, mint a betegsége.

ashley 1

Az egyetemista lánynak ekkor még nem volt saját jövedelme, így elkeseredésében az édesapját hívta fel, és megegyeztek abban, hogy Ashley előrendel magának egy sor fogyókúrás ételt, és csak azokat fogja enni. Mielőtt megérkezett volna az első rendelt adag, a fiatal nő egy több fogásos, gyorséttermi ételekből álló vacsorával búcsúzott régi szokásaitól. Megfogadta, hogy soha többé nem táplálkozik ilyen módon, és így is lett.

A kiszállított ételeket Ashley maga válogatta össze. A reggeliből, ebédből, vacsorából és három adag nasiból álló menüsorban olyan finomságok is szerepeltek, mint a dupla csokis muffin vagy a háromsajtos csirke, így az egyetemista hamar rájött, hogy az egészséges, kalóriaszegény ételek nem mind íztelenek és rosszak. A program első hónapjában nyolc kiló olvadt le róla, majd még további majdnem 55. Nem sokkal később Ashley már azt tanulgatta, hogyan adagolja ki, majd készítse el magának az ételeket.

A cikk az ajánló után folytatódik

10 perc alatt eredmény

A pajzsmirigy alulműködés gyorsteszt teszt előnye az egyszerű használat: kényelmesen, otthon bárki el tudja végezni, csupán egyetlen vércseppre van szükség hozzá.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Mára legtöbbször zabpehellyel és egy csésze forró teával indítja a reggelt, két-három óra múlva gyümölcsöt és mogyoróvajat nassol. Mivel nővérként dolgozik, Ashley csak egy rövid ebédszünetet tart, ilyenkor sajtot vagy húst eszik zöldségekkel. Délután jöhet egy kicsi hummusz zellerrel, vacsorára pedig egy grillcsirkével készült, proteinben és rostokban gazdag saláta.

ashley2

Ha főzni nincs ideje vagy kedve, akkor az ilyen esetekre Ashley mindig tart kéznél előre elkészített, házi ételeket. Persze az egészséges táplálékok mellett néha egy kis csalást is megenged magának, de mindig csak kis adagokat, és odafigyel rá, hogy a nap folyamán a megfelelő kalóriakeretek között maradjon.

Mozgásként - mivel korcsolyázni nem lehet egész évben - Ashley más sport után nézett. Azóta kutyájával nagyjából napi három kilométert sétál, és heti háromszor kajakozni vagy konditerembe jár a vőlegényével. Emellett, mióta nővérként dolgozik, a munkája során is nyolc órán keresztül talpon van.

Ashley sikeres fogyásával az étrendet biztosító Nutrisystem versenyén is nyert, sőt, a cég egyik reklámarca lett. Mivel nevezni akart, a verseny folyamatos motivációként szolgált számára. Az elmúlt évek sikerére visszatekintve a fiatal nő minden fogyni vágyónak azt tanácsolja, hogy ne féljenek tervezni, megtenni az első lépést, illetve a kisebb célok mellé, távoli, nagyobbakat is kitűzni, hiszen csak így indíthatnak el egy sikeres változást.

Látványos fogyást produkál a módszer

Megmutatják a testüket harminc vagy akár ötven kiló leadása után, sőt, azt is elárulják, milyen módszerrel érték el ezeket a szuper eredményeket.

Ezt is szeretjük