Karcsú derék, formás combok Insanityvel! Előtte-utána képeken az eredmény
Katrina története neked is lökést adhat a sikeres fogyáshoz.

no edzes kozben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Insanity pár éve robbant be a köztudatba, és hihetetlen népszerűségre tett szert, köszönhetően logikus felépítésének és annak, hogy a kemény edzésprogram 60 nap alatt komoly és látható eredményeket ígér.

Katrina 2010-ben 20 kiló plusszal...
...és ma.

Korábbi cikkünkben mi is írtunk már a módszerről, ezúttal pedig a fenti képen látható, az Insanitynek köszönhető fogyástörténtről számolunk be, amelyről a popsugar.com is írt.

20 kiló mínusz Insanityvel

Katrina Pilkington éveken át képtelen volt szabadulni a jojó-diétától. Mint mondja, egészen 2010-ig klasszikus példája volt annak, hogyan váltják egymást a fogyni vágyó életében a falási rohamok és az újabb fogyókúrák.

- Öt évvel ezelőtt vágtam bele az Insanitybe, amely örökre megváltoztatta az életemet. Nemcsak 20 kiló mínuszt köszönhetek a módszernek, de a férjemet és sok más pozitív ember barátságát is. Jelenleg fitneszedzőként, oktatóként azon dolgozom, hogy másoknak segítsek elérni azt, ami nekem már sikerült.

Kedvenc edzés

Katrina elsősorban a saját testtel végezhető gyakorlatokat szereti - az Insanity is ezekből épül fel. A mozgásforma nagy előnye, hogy komoly terhelést ad a teljes izomzatnak - különösen az alsótestnek -, de nemcsak az izomerőt, hanem az állóképességet is fejleszti.

Mint Katrina mondja, azon kívül, hogy sikerült végre megszabadulnia 20 kilós túlsúlyától, arra a legbüszkébb, hogy ma már teljes munkaidőben dolgozhat fitneszedzőként.

Apró lépésekben

- Fontos, hogy ne csak a végső cél lebegjen a szemed előtt, hiszen ha több tíz kilót szeretnél leadni, megfélemlítő lehet, és könnyen feladod már az elején. Ehelyett értékeld az apróbb változásokat, ne akarj egyszerre mindent megváltoztatni: fogadd el, hogy a félkész élelmiszerek egészségesre cserélése és a sport hétköznapokba való beiktatása is időbe telik - tanácsolja Katrina mindazoknak, akik most kezdenek fogyókúrába, illetve életmódváltásba.

Lead- és Facebook-kép: www.popsugar.com/Darryl Wilson.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük