Leradírozza a makacs zsírpárnákat ez a 8 fitlabdás gyakorlat: nemcsak formál, de erősíti is az izmokat
A fitlabdás gyakorlatok hatékonyan erősítik az izomzatot és formálják az alakot.

GettyImages-1039669682
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fitlabda sokoldalúan alkalmazható a test különböző részeinek átmozgatására. Segít fejleszteni az egyensúlyérzéket, és a mélyizmokat is megdolgoztatja.

Stabilizáló hatásának köszönhetően javítja a koordinációs képességeket, ruganyosabbá válik tőle a test, és a testtartást is jótékonyan befolyásolja.

Zsírégető fitlabdagyakorlatok

Ugyan elképzelhető, hogy nem olyan gyorsan érződik a hatása, mint a súlyzós vagy a kettlebelles edzéseknek, a fitlabdagyakorlatok is hatékonyan növelik az izomerőt, az állóképességet, és fél óra alatt közel 100 kalóriát lehet elégetni velük. A edzés megkezdése előtt a sérülések, izomhúzódások elkerülése érdekében melegíts be, és a végén se feledkezz el a lenyújtásról. Mutatunk pár egyszerűen követhető gyakorlatot, amik kímélik az ízületeket, és nagyszerűen formálják az alakot. Összesen két körben végezd el őket, és a mozdulatsorokat 1-1 percen keresztül ismételd meg a lehető legtöbbször. Minden harmadik gyakorlat végeztével tarts 1 perc pihenőt, nagyjából 20 perc alatt elvégezhető a gyakorlatsor.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük