Hogy legyen, ami az ünnepek alatt is összeköt
Ajándékozd meg családodat egy Magenta 1 előfizetéssel!
(x)

beauty and style
Top olvasott cikkek
 • A Magenta 1-ben minden benne van, amire a közös háztartásban élőknek szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékestelefon-szolgáltatás, és személyre szabott megoldásokat is nyújt.
 • Rád van szabva: A kedvezménycsomagon belül is választhatóak lehetőségek, a vezetékes internetcsomagot és a havidíjas mobil díjcsomagot te választhatod ki a kínálatból.
 • Korlátlan beszélgetés a családnak mobilon és vezetékes telefonon is: a Magenta 1 kedvezménycsomagban foglalt havidíjas mobil előfizetés használója és a vele azonos számlán lévő, havidíjas mobil előfizetésekkel rendelkező családtagjai közötti beszélgetések díja a Családi mobil opció igénybevételével 0 forint/perc.
 • Újdonság, hogy most a kedvezménybe az előfizető feltöltőkártyás hívószáma is bevonható. Ha pedig Next díjcsomagot vonsz be a kedvezménycsomagba, akkor belföldön bármely alapdíjas irányban korlátlanul beszélgethetsz! Mindezen felül a csomagban kínált vezetékestelefon-szolgáltatással bármilyen belföldi, normál díjazású szám havi 5000 percig plusz költségek nélkül hívható.

 • Szupergyors net: Akár 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internetszolgáltatás is választható, amennyiben az a címeden elérhető - a szolgáltatás elérhetőségéről cím alapján a Telekom honlapján lehet tájékozódni -, így akár a család minden tagja különböző eszközökön egyszerre élvezheti a szupergyors internet előnyeit.
 • Tévézés határok nélkül: A Magenta 1 kedvezménycsomag esetében a gondtalan szórakozásnak nincsenek határai: a Szuper Családi HD TV csomag 98 csatornát és 24 HD csatornát kínál egyben, és ha a családtagok különböző műsorokat szeretnének egy időben nézni, akkor ott a TV GO - ha az adott helyen elérhető -, amely az interneten keresztül - notebookon, táblagépen vagy okostelefonon - külön díj fizetése nélkül teszi lehetővé a tévézést, filmnézést.
 • Magenta 1 ügyfélként a TV GO mobilinterneten keresztül használható nemcsak a Magenta 1 csomagba bevont mobil előfizetésnél, hanem az ahhoz tartozó mobil folyószámlán lévő összes előfizetésnél, ráadásul maximális letöltési sebességgel.
 • Együtt kedvezőbb áron: Aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá, mintha külön-külön fizetne elő a benne foglalt szolgáltatásokra, az extra előnyökről nem is beszélve.
 • Extra kedvezmények, ajánlatok, meglepetések: Talán még emlékszel, hogy nyáron mobilinternet-adatkorlát nélkül netezhettek a Magenta 1-esek és a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, szeptember óta pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán mindazok, akiknek a családja rendelkezik Magenta 1 előfizetéssel.

 • Ráadásul bármely Samsung, Sony, Huawei vagy Honor okostelefon árából 50 ezer forint kedvezményt kaphatsz új mobil előfizetéssel, meghatározott díjcsomaggal, két év hűségidővel, a hűségidő végéig fenntartott Magenta 1 kedvezménycsomaggal.
 • Egy helyen tudod elintézni az összes telekommunikációs szolgáltatásaiddal kapcsolatos ügyet. Pár kattintással a Telekom fiókban vagy útközben a Telekom Alkalmazáson keresztül is kezelheted a Telekom előfizetéseidet, sőt, a számláidat is kifizetheted.
 • A pontok összeadódnak: Ha Magenta 1-es vagy, a mobil és otthoni szolgáltatásaid után együtt gyűjtheted a Kapcsolat pontokat, amelyeket készülékekre és tartozékokra is beválthatsz.

 • +1: Az integrált csomagajánlatok nyár óta már nemcsak magánszemélyek, hanem vállalkozások számára is elérhetőek. A Telekom júniusban indította el Magenta 1 Business nevű ajánlatát kis-és középvállalkozások számára.

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.
A Magenta 1 Business ajánlat részletei a www.telekom.hu/uzleti linken olvashatók.
 

Ezt is szeretjük