Mivel helyettesítsd a vajkrémet és a fehér lisztet a diétában? 8 étel, ami tele van üres kalóriával

Egyszerű ételcserékkel is be lehet indítani a fogyást az áhított súly elérése érdekében - észrevétlenek, mégis sokat számítanak.

kaja
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rejtett kalóriák anélkül is elkerülhetőek, hogy az ember megvonná magától az ételeket. Egyre népszerűbb az a nézet, hogy "tiltólisták" helyett inkább a finom ízekre és a tápanyagokra kerüljön a fókusz.

Amanda Mixner tápanyagguru szerint elegendő csak néhány összetevőt kicserélni a tányéron ahhoz, hogy meginduljon a fogyás - és nem mellékesen, hogy egészségesebb legyen az étkezés.

Az ételek helyettesítése a fogyás érdekében

Mindenki saját maga választja ki a fogyasztani kívánt ételeket, mely döntés nemcsak a kinézetet, de a közérzetet és az egészséget is befolyásolja. Ha már ez az egyébként kulcsfontosságú választás az ember kezében van, miért ne lehetne olyanokat enni, amik nemcsak finomak, de egészségesek is? Fekete csokit tejcsoki helyett, friss alapanyagokból készült ebédet, mint hogy kutyafuttában valami gyorskaját dobnál be. Okos döntésekkel rengeteg felesleges kalóriától lehet megszabadulni. Mutatunk pár egyszerű, de nagyszerű példát.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük