8 csodaszép erdei tornapálya, ahol nem csak futni lehet: varázslatos helyeken alakították ki őket
Gyönyörű erdei tornapályákat alakítottak ki országszerte a természet szerelmeseinek.

GettyImages-1314399666
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az erdei tornapályákról viszonylag kevesen hallottak, pedig nagyon ötletes, és nem mellékesen teljesen ingyenes megoldást szolgálnak a szabadtéri edzés népszerűsítésére.

Az erdő bizonyítottan nyugtatja a szellemet, segít a mentális egészség megőrzése érdekében, oxigéndús levegője pedig nemcsak a futás, hanem egyéb edzéseknek is tökéletes helyszíne.

Csodaszép erdei tornapályák

Mitől lesz egy bámulatos túraútvonalból egyszer csak erdei tornapálya? Jogos a kérdés, hiszen már a kirándulással, gyaloglással is eleve pluszkalóriákat égetünk el. Ezekre a szabadtéri edzésre szolgáló helyszínekre különböző állomásokat alakítottak ki, amiket táblákkal jelöltek, ezeken változatos gyakorlatok szerepelnek. Magyarország több erdejében is fellelhetőek ezek a nagyszerű pályák, összegyűjtöttük a legszebbeket, amiken alkalomadtán érdemes végigmenni.

(Cikken belüli képek forrása: ZALAERDŐ Zrt. / Facebook, szalay3 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, Mandulás Erdei Tornapálya / Facebook, mambo68 / indafoto CC BY-NC-SA 2.5 HU, Andalgó Hold Kőszeg / Facebook, Gyenesdiás (Nyugat-Balaton üdülőfaluja) / Facebook, Normafa Park / Facebook, Hubertus Erdészeti Erdei Iskola és Turistaszálló / Facebook, borító-, és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük