Több mint 200 kilót fogyott együtt a család: képeken a látványos változás
Az egész családját életmódváltásra buzdította a fiatal nő.

cover-3-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azért adják fel a fogyókúrát, mert elfogy a motivációjuk, esetleg a környezetük, családjuk nem áll mellettük eléggé, vagy inspirációra van szükségük ahhoz, hogy tovább tudják folytatni a pluszkilókkal vívott harcot. Egyesek ezért is szoktak más emberekkel együtt belevágni az életmódváltásba, hiszen egymás támogatása könnyebben átlendíti őket a nehézségeken.

Így tett Sarah Bentley is, aki meggyőzte férjét, Dave-et, valamint szüleit, hogy kezdjenek életmódváltásba. Négyen összesen több mint 200 kilótól szabadultak meg.

Az egész család lefogyott

Sarah és férje meglehetősen egészségtelenül és rendszertelenül étkezett: bagellel - lyukas, kör alakú péksüteménnyel - és tejeskávéval indították a reggelt, majd egész nap nem ettek semmit. Este bepótolták a kimaradt étkezést, pizzát, kínai ételeket és csirkeszárnyat vacsoráztak, amit egy-két liter fagylalttal koronáztak meg. Ám amikor ketten csaknem 300 kilót nyomtak, Sarah rájött, hogy nem mehet ez így tovább.

ok
Fotó: Youtube

A rendszertelen étkezés és a mozgásszegény életmód miatt Sarah 127 kilóra, férje pedig 157 kilóra hízott.

- Állandóan fáradt voltam, a munkából hazajövet pedig csak arra volt erőnk, hogy a tévét bámuljuk. Nem éreztük jól magunkat a bőrünkben – árulta el a New York-i nő a People magazinnak, aki kész volt arra, hogy változtasson életén, de úgy érezte, egyedül nem megy, így csatlakozott egy életmódváltó csoporthoz.

Otthon főzött

A gyorskajákat egészséges, friss, otthon készült alternatívákra cserélte. Elhagyta a félkész ételeket, sok fehérjét, egészséges zsírokat, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ami gyorsan beindította nála a fogyást. Egy idő után sokkal energikusabbnak érezte magát, ami még több motivációt adott neki, hiszen tudta, jó úton halad.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár Sarah férje, Dave eleinte szkeptikus volt, felesége sikereit látva úgy döntött, ő is csatlakozik az életmódváltó programhoz, csakúgy, mint Sarah szülei, a 135 kilós, állandó ízületi problémákkal küszködő Debbie és a 185 kilós, cukorbeteg Steve.

- Láttam, ahogy a lányom három hónap alatt több mint 20 kilótól szabadul meg, és egyre energikusabb. Éreztem, nekem is ilyen változtatásra van szükségem – mondta a 64 éves édesanya, akihez pár hónap után csatlakozott férje is.

Sarah 50 kilót fogyott, férje 62-t, a szülők pedig fejenként 56 kilót, így összesen 224 kilótól szabadultak meg. A fiatal pár olyan tevékenységeket végez, amelyeket korábban elképzelni sem tudtak: crossfiteznek, valamint túrázni járnak, Debbie biciklizik, Steve pedig egyedül állt neki a házuk felújításának.

Négyen több, mint 220 kilótól szabadultak meg.
Négyen több, mint 220 kilótól szabadultak meg.
Fotó: Youtube

- Az életmódváltás közelebb hozott bennünket egymáshoz, nem beszélve arról, hogy a fogyásnak hála a reumás ízületi gyulladásom is teljesen elmúlt – mondta Sarah édesanyja.

Elhatározta a kínai család, hogy lefogy

A képeken megnézheted, milyenek is voltak a családtagok az életmódváltás legelején, emellett azt is láthatod, hogyan alakult át a testük. Ennél szuperebb motiváció nem is kell a mai napra!

Borító- és ajánlóképek: Youtube

Ezt is szeretjük