95 kilót fogyott együtt anya és lánya: két dolog segített nekik a jelentős fogyásban
Hilary Downey szülése után 45 kilót fogyott, majd édesanyját is rávette az életmódváltásra. 95 kilót fogytak együtt.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 éves Hilary Downey világéletében molett alkattal rendelkezett, súlya pedig első várandóssága alatt is fokozatosan növekedett. A kilenc hónap alatt 30 kilót szedett fel, fájtak az ízületei, a dereka, vizesedett a lába, hamar kifulladt, ezek a tünetek pedig akkor sem múltak el, amikor világra hozta gyermekét.

Nem volt másképp második gyermeke megszületésénél sem. 15 kiló felesleggel kezdte második várandósságát, majd a terhessége során ismét újabb 30 kilóval gyarapodott. A szülés után megfogadta, életmódot vált, és olyan életet fog élni, amelyben nem okoz majd neki gondot a gyerkőcök után szaladgálni.

95 kilót fogyott anya és lánya

Hilary életmódváltása két dolognak volt köszönhető: gondosan számolta a makrotápanyagok mennyiségét, és étkezési naplót vezetett. Ezeknek, és persze nagy adag kitartásának hála végül 110 kilóról 65 kilóra fogyott, súlyát pedig három éve tartja.

Édesanyja, Bridget Shinn - látva lánya csodás átalakulását - is úgy döntött, követi őt ezen az úton. A 65 éves asszony a menopauza során hízott meg, életmódja is jelentősen megváltozott: napi három kólát ivott, gyorskajákat evett, és hétvégente 12-14 órákat aludt a kimerültség miatt. Gyógyszereket kellett szednie, magas volt a koleszterin- és trigliceridszintje, prediabétesszel küzdött, de lánya segítségével végül 50 kilót sikerült leadnia. Nézd meg a bámulatos fotókat!

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük