15 egészséges diéta a tartós fogyásért
Nemcsak fogyni akarsz, hanem az egészségedért is tennél valamit? A következő diéták segítenek.

Dia

 	90 napos diéta  	Az egyik legnépszerűbb diétával egy percig sem kell nélkülöznöd kedvenc ételeidet. Az egyúttal anyagcsere-helyreállító és energetizáló kúra hatékonysága a tápanyagok szétválasztásában rejlik. 	 	Kapcsolódó cikk: 	90 napos diéta: hány kilótól szabadulhatsz meg? »

90 napos diéta

Az egyik legnépszerűbb diétával egy percig sem kell nélkülöznöd kedvenc ételeidet. Az egyúttal anyagcsere-helyreállító és energetizáló kúra hatékonysága a tápanyagok szétválasztásában rejlik.

Kapcsolódó cikk:
90 napos diéta: hány kilótól szabadulhatsz meg? »

Dia

Chilton-programA négy szakaszból álló diéta- és életmódprogrammal génjeidre szabva rövid időn belül, éhségérzet nélkül, gyors és látványos eredményt érhetsz el. Segítségével megszabadulhatsz a lerakódott méreganyagoktól, valamint ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben.Kapcsolódó cikk:Fogyj le végleg a Chilton-programmal »

Chilton-program

A négy szakaszból álló diéta- és életmódprogrammal génjeidre szabva rövid időn belül, éhségérzet nélkül, gyors és látványos eredményt érhetsz el. Segítségével megszabadulhatsz a lerakódott méreganyagoktól, valamint ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben.

Kapcsolódó cikk:
Fogyj le végleg a Chilton-programmal »

Dia

 	Body for Life-diéta  	A forradalmi amerikai diétás programmal egyszerűen, megerőltetés és kalóriaszámolgatás nélkül szabadulhatsz meg a kilóktól. A diéta lényege a tápanyagok jól összehangolt arányában rejlik. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Az anyagcsere-pörgető Body for Life-diéta » 	 

Body for Life-diéta

A forradalmi amerikai diétás programmal egyszerűen, megerőltetés és kalóriaszámolgatás nélkül szabadulhatsz meg a kilóktól. A diéta lényege a tápanyagok jól összehangolt arányában rejlik.

Kapcsolódó cikk:
Az anyagcsere-pörgető Body for Life-diéta »
 

Dia

 	Suzanne Somers-diéta  	A dietetikusok közreműködésével megalkotott diéta a legtöbb fogyókúrás programmal ellentétben nem a zsírcsökkentésen alapul, hanem az alacsony és jó minőségű szénhidrátokban, illetve telítetlen zsírsavakban gazdag élelmiszerekből kialakított étrendben látja a garantált siker kulcsát. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Éhségcsökkentő diéta Suzanne Somerstől »

Suzanne Somers-diéta

A dietetikusok közreműködésével megalkotott diéta a legtöbb fogyókúrás programmal ellentétben nem a zsírcsökkentésen alapul, hanem az alacsony és jó minőségű szénhidrátokban, illetve telítetlen zsírsavakban gazdag élelmiszerekből kialakított étrendben látja a garantált siker kulcsát.

Kapcsolódó cikk:
Éhségcsökkentő diéta Suzanne Somerstől »

Dia

Thai-diétaHa érdekel az ázsiai nők karcsú alakjának titka, sajátítsd el e különleges konyhaművészet fortélyait. A rengeteg gyümölcs, zöldségféle, hal, illetve a földrész jellemző fűszerei - a kurkuma és a gyömbér - hozzájárulnak szervezeted salaktalanításához és optimális testsúlyod eléréséhez. Kapcsolódó cikk:3 hét, 6 kiló - Zsírbontó, salaktalanító thai-diéta »

Thai-diéta

Ha érdekel az ázsiai nők karcsú alakjának titka, sajátítsd el e különleges konyhaművészet fortélyait. A rengeteg gyümölcs, zöldségféle, hal, illetve a földrész jellemző fűszerei - a kurkuma és a gyömbér - hozzájárulnak szervezeted salaktalanításához és optimális testsúlyod eléréséhez.

Kapcsolódó cikk:
3 hét, 6 kiló - Zsírbontó, salaktalanító thai-diéta »

Dia

Grazing-diétaA Grazing-diéta alapelve és a tartós súlyvesztés a gyakori és azonos időpontokban történő étkezéseken nyugszik, ami segít anyagcsere-működésed és emésztésed optimalizálásban, emellett éhezned sem kell követése mellett.Kapcsolódó cikk:Fogyj, és egyél egész nap! - A Grazing-diéta »

Grazing-diéta

A Grazing-diéta alapelve és a tartós súlyvesztés a gyakori és azonos időpontokban történő étkezéseken nyugszik, ami segít anyagcsere-működésed és emésztésed optimalizálásban, emellett éhezned sem kell követése mellett.

Kapcsolódó cikk:
Fogyj, és egyél egész nap! - A Grazing-diéta »

Dia

New York-diétaA módszer alappillére a háromóránkénti kisebb adagokban történő étkezés, melyet főképp magas rosttartalmú zöldségekre, gyümölcsökre, zsírszegény húsokra és tejtermékekre építs.Kapcsolódó cikk:Heti 2 kiló a zsírolvasztó New York-diétával »

New York-diéta

A módszer alappillére a háromóránkénti kisebb adagokban történő étkezés, melyet főképp magas rosttartalmú zöldségekre, gyümölcsökre, zsírszegény húsokra és tejtermékekre építs.

Kapcsolódó cikk:
Heti 2 kiló a zsírolvasztó New York-diétával »

Dia

Hollywood-diétaA Dr. Ian K. Smith által kidolgozott módszer bevezető szakaszában helyreállíthatod tested anyagcseréjét, majd változatos és egészséges étrended alakíthatsz ki, amivel tartós és egyenletes súlycsökkenést érhetsz el. Kapcsolódó cikk:Adj le 20 kilót! - A Hollywood-diétával »

Hollywood-diéta

A Dr. Ian K. Smith által kidolgozott módszer bevezető szakaszában helyreállíthatod tested anyagcseréjét, majd változatos és egészséges étrended alakíthatsz ki, amivel tartós és egyenletes súlycsökkenést érhetsz el.

Kapcsolódó cikk:
Adj le 20 kilót! - A Hollywood-diétával »

Dia

Kőkorszaki diétaA civilizáció fejlődésével párhuzamosan az elhízás egyre nagyobb mértékű elterjedése is korunk társadalmi problémájává nőtte ki magát. Ha te is túlsúllyal küzdesz, térj vissza az alapokhoz, és étkezz úgy, ahogy azt az emberi szervezet megkívánja.Kapcsolódó cikk:Így adj le 15 kilót! - Diéta a biztos fogyásért »

Kőkorszaki diéta

A civilizáció fejlődésével párhuzamosan az elhízás egyre nagyobb mértékű elterjedése is korunk társadalmi problémájává nőtte ki magát. Ha te is túlsúllyal küzdesz, térj vissza az alapokhoz, és étkezz úgy, ahogy azt az emberi szervezet megkívánja.

Kapcsolódó cikk:
Így adj le 15 kilót! - Diéta a biztos fogyásért »

Dia

Görög diétaHa kedveled a mediterrán konyha ízvilágát, egyúttal néhány kilótól is megszabadulnál, ezt a fogyókúrás programot neked találták ki. A természetes és változatos, fehérjében és telítetlen zsírsavakban gazdag táplálékok biztosítják a tartós fogyást.Kapcsolódó cikk:Add le teljes túlsúlyodat a görög diétával! »

Görög diéta

Ha kedveled a mediterrán konyha ízvilágát, egyúttal néhány kilótól is megszabadulnál, ezt a fogyókúrás programot neked találták ki. A természetes és változatos, fehérjében és telítetlen zsírsavakban gazdag táplálékok biztosítják a tartós fogyást.

Kapcsolódó cikk:
Add le teljes túlsúlyodat a görög diétával! »

Dia

Pritikin-diétaDr. Pritikin szívvédő fogyókúrás módszerével éhségérzet nélkül lehetsz karcsúbb és egészségesebb. A lényeg, hogy iktass ki minden telített zsírban gazdag élelmiszert az étrendedből, helyettük pedig fogyassz összetett szénhidrátokban és fehérjékben gazdag élelmiszereket.Kapcsolódó cikk:Mínusz 8 kiló a szívvédő Pritikin-diétával »

Pritikin-diéta

Dr. Pritikin szívvédő fogyókúrás módszerével éhségérzet nélkül lehetsz karcsúbb és egészségesebb. A lényeg, hogy iktass ki minden telített zsírban gazdag élelmiszert az étrendedből, helyettük pedig fogyassz összetett szénhidrátokban és fehérjékben gazdag élelmiszereket.

Kapcsolódó cikk:
Mínusz 8 kiló a szívvédő Pritikin-diétával »

Dia

 	Lúgosító diéta  	A túlsúly, a gyakori levertség és a betegségekre való hajlam hátterében szervezeted felborult sav-bázis egyensúlya is állhat. A kiegyensúlyozott étrendet előíró, lúgosító, karcsúsító diéta segítségével orvosolhatod a problémát. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Az emésztőrendszert lúgosítják! Képeken 8 bevált étel, ami a fogyást is segíti »

Lúgosító diéta

A túlsúly, a gyakori levertség és a betegségekre való hajlam hátterében szervezeted felborult sav-bázis egyensúlya is állhat. A kiegyensúlyozott étrendet előíró, lúgosító, karcsúsító diéta segítségével orvosolhatod a problémát.

Kapcsolódó cikk:
Az emésztőrendszert lúgosítják! Képeken 8 bevált étel, ami a fogyást is segíti »

Dia

Hamilton-étrendA diéta a természetes, rostokban gazdag élelmiszerekre alapoz, melyek hozzájárulnak szervezeted teljes körű salaktalanításához és állóképességed fokozódásához. A kúra ideje alatt egyik ételcsoportról sem kell lemondanod.Kapcsolódó cikk:Így fogyj le 14 nap alatt - A Hamilton-étrend »

Hamilton-étrend

A diéta a természetes, rostokban gazdag élelmiszerekre alapoz, melyek hozzájárulnak szervezeted teljes körű salaktalanításához és állóképességed fokozódásához. A kúra ideje alatt egyik ételcsoportról sem kell lemondanod.

Kapcsolódó cikk:
Így fogyj le 14 nap alatt - A Hamilton-étrend »

Dia

Kaukázusi diétaA kaukázusi diéta segítségével egy időben karcsúsodhatsz, válhatsz egészségesebbé, és teheted fiatalossá megjelenésed. Az étrend az egészséges, adalékanyagtól mentes, főleg nyers, növényi alapú táplálékokra helyezi a hangsúlyt.Kapcsolódó cikk: Így adj le 10 kilót! - Zsírégető, fiatalító kaukázusi diéta »

Kaukázusi diéta

A kaukázusi diéta segítségével egy időben karcsúsodhatsz, válhatsz egészségesebbé, és teheted fiatalossá megjelenésed. Az étrend az egészséges, adalékanyagtól mentes, főleg nyers, növényi alapú táplálékokra helyezi a hangsúlyt.

Kapcsolódó cikk:
Így adj le 10 kilót! - Zsírégető, fiatalító kaukázusi diéta »

Dia

 	Sejtvédő diéta  	A mesterséges adalékanyagok és a környezeti ártalmak nem csupán túlsúlyhoz, de sejtjeid elöregedéséhez vezetnek. A helyes táplálkozással, azaz nyers, szilíciumban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel, teljes kiőrlésű gabonafélékkel a túlsúly és az öregedés ellen is sikerrel veheted fel a harcot.

Sejtvédő diéta

A mesterséges adalékanyagok és a környezeti ártalmak nem csupán túlsúlyhoz, de sejtjeid elöregedéséhez vezetnek. A helyes táplálkozással, azaz nyers, szilíciumban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel, teljes kiőrlésű gabonafélékkel a túlsúly és az öregedés ellen is sikerrel veheted fel a harcot.

Ezt is szeretjük
Fotó: