8 isteni, házi szendvicskrém, amiben sok a fehérje: laktatnak, és nagyon egészségesek
Házilag is lehet isteni finom, egészséges szendvicskrémeket készíteni, amik tele vannak fehérjékkel.

GettyImages-1299597439
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fehérje a szervezet fontos makrotápanyaga, szabályozza a vízháztartást, erősíti az immunrendszert, energiával lát el, táplálja az izmokat és szállítja a tápanyagokat.

A felsorolásból is látszik, hogy megannyi feladatot látnak el a fehérjék, így nagyon értékes tápanyagnak minősülnek, amik az anyagcserét is serkentik, megfelelő arányú bevitelére érdemes odafigyelni.

Fehérjedús házi szendvicskrémek

A szakértők által legegészségesebbnek nevezett mediterrán diéta szerint ideális esetben az étrend 45–65% szénhidrátból, 10-30% fehérjéből és 25-35% zsírból áll. A megfelelő fehérjefogyasztás nélkülözhetetlen az egészségmegőrzés és izomfejlődés érdekében, emellett bizonyítottan képes elnyomni az éhségérzetet is. Ha szeretnél bekapni valami finomat és egészségeset, egy-két szelet rozs- vagy teljes kiőrlésű kenyérre kenj az alább látható krémekből két evőkanálnyi!

(Cikken belüli képek forrása: Getty Images Hungary, Dívány, Sági Zsófia/Sóbors, borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük