A 4 legbosszantóbb ember az edzőteremből
Téged melyik idegesít a legjobban?
A legtöbben miattuk nem kedvelik a konditermeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősszel sokszor még azok is az edzőterem négy fala közé szorulnak, akik egyébként jobban kedvelik a szabadtéri sportokat.

Ilyenkor a nagy számok törvénye alapján több idegesítő alak található a kondigépeken, mint máskor. Összegyűjtöttünk közülük négyet.

Ghááááá!

Tudod, az a srác, aki bármit csináljon is, a torkából mélyről feltör az erőfeszítését igazoló hang: gháááá! Őt jellemzően akkor is hallod, ha a terem másik végében van - és csak kibont egy ásványvizet vagy beköti a cipőfűzőjét. Egy ilyen figura minden edzés során jelen van - ez szinte biztos.

A csinos

Ránézel, és nem érted, miért nem ment inkább divatbemutatóra vagy járkál fel-alá egy plázában. Az még rendben, hogy az edzőcipője kifogástalan, de hogy a nadrágja, a felsője és a frizurája is azt a látszatot kelti, hogy egy divatlap fitneszrovatának egyik lapjáról lépett le, már tényleg túlzás. Persze nem baj, ha nem kinyúlt mackónadrágban és mustárfoltos vagy szakadt atlétában sportol, de az sem volna az, ha olyan látszatot keltene, mintha valóban az edzés miatt jönne.

A pletykafészek

Ők tulajdonképpen bárhol máshol is lehetnének, hiszen első perctől fogva nyilvánvaló, hogy ottlétük célja nem az edzés. Ők egyszerűen szociális életet élnek az tornateremben. Megvitatják a hét eseményeit, a munkahelyi és családi történéseket - mindeközben egy kicsit az az érzésük, mintha sportolnának. Jelenlétük leginkább azért zavaró, mert foglalják a helyet, és több mint valószínű, hogy hangosan vihognak.

A mobilfüggő

Az edzésben az egyik legjobb dolog, hogy az öltözőben hagyod a mobilod. Ilyenkor legalább egy órád van, amit csak magadra, a testedre fordíthatsz. Van azonban, aki nem így gondolkodik, és kényszeresen viszi magával a telefonját a tornaterembe. Az a kisebbik baj, hogy a pittyegő készülék jelenlététől nem tud kellőképpen koncentrálni, de ha a futópadon, edzés közben telefonál, azzal mindenki mást is zavar.

Ezt is szeretjük